Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. Utopia 126 Barcelona 2019
  Foto: Daniel Loewe/Utopia126Utopia 126 Barcelona 2019
 2. Utopia 126 Barcelona 2019
  Foto: Daniel Loewe/Utopia126Utopia 126 Barcelona 2019

Impregneu-vos de poesia i il·lustració a l'UtopiaMarkets!

Creativitat, talent, qualitat i identitat a la nova edició de l’UtopiaMarkets, que aquest octubre fusiona poesia i il·lustració!

Time Out en col·laboració amb Utopia 126
Publicitat

Un cop més, arriba a la ciutat una de les cites imprescindibles de l’any! Si fa temps que busqueu la il·lustració perfecta per acabar de completar la decoració de l’habitació, o sou dels qui els agrada endinsar-se al món de la poesia, el 18, 19 i 20 d’octubre no podeu perdre-us l’UtopiaMarkets que, aquest cop, obre amb més força que mai fusionant l‘UtopiaMarkets Poesia i l’UtopiaMarkets Il·lustració! 

Al llarg de tres dies, l’UtopiaMarkets reunirà poetes i il·lustradors a una de les naus modernistes més singulars de Poblenou per tal que pugueu descobrir, explorar, comentar i conversar directament amb els artistes i autors (professionals o emergents) de les obres. A més a més de la mostra, en la que hi ha gairebé 70 parades, també podreu gaudir d’activitats complementàries i d’entreteniment, on poesia i il·lustració es fusionaran en un mateix univers. Tant, que fins i tot hi haurà un 'Slam de poesia i il·lustració', una competició on s’il·lustren els textos que els poetes van recitant al moment. I, per descomptat, no hi faltarà la zona gastronòmica!

No us en perdeu cap detall i seguiu-los a Instagram, Twitter i Facebook. I seguiu llegint aquest article, perquè us fem un petit tast de tot el que podreu trobar-hi!

Univers Brossa
Ajuntament de Barcelona

Univers Brossa

Amants de la poesia de Joan Brossa, aprofiteu per commemorar l’any Brossa amb aquestes activitats fetes a mida per a vosaltres! Hi trobareu l’actuació ‘Pèls Borssians’, on Manel Guerrero -comissari de l’any Joan Brossa- es posa en mans del perruquer -i molt amic del poeta- Josep Vilaseca per explicar anèctodes  entre tots tres. Un homenatge que UtopiaMarkets ha organitzat per un dels màxims referents de la poesia catalana i que podreu gaudir el divendres 18 d’octubre a les 20 h. A més, a l’espai ‘Músic Hall Brossa’ hi haurà la projecció del programa inèdit gravat al Teatre Arnau l’any 1982 amb actuacions de diferents artistes de l’entorn Brossa, com ara Pep Bou, Tortell Poltrona, Christa Leem, Kirman, Selvin, Hausson i Manel Barceló, entre d’altres, i presentat pel mateix Joan Brossa.

Poesia feta utopia

Poesia feta utopia

Si hi ha alguna cosa que ens agrada de la poesia, és que podem integrar-la en molts àmbits de la nostra quotidianitat, i UtopiaMarkets ens ho demostra de la millor manera amb activitats com ‘Arrossos i versos’, on Ana Cortés es submergeix en els records del seu pare centrant-se en les dones que van influir de manera decisiva en la seva vida, i els poemes que va escoltar des de nena en les reunions familiars. Poesia i autobiografia, literatura i vida  mentre l’Ana cuina una paella per a tots vosaltres. El dissabte 19 a les 20 h, Sabina Editorial presentarà ‘Enigmes de la Casa del Plaer’, de Sor Juana Inés de la Cruz, a través d’una lectura dramatitzada a càrrec de Maria-Milagros Rivera Garreta i Beatriz Santiago Ortiz per aconseguir desxifrar els enigmes que amaga la novel·la a l’activitat Sabina Poesia. I, per acabar d’empatxar-vos de poesia, dissabte i diumenge hi haurà lectura continuada de poesia, on els diferents poetes llegiran els seus propis textos.

Publicitat
Il·lustrant paraules

Il·lustrant paraules

Fins hi tot els més petits de casa podran gaudir de l’UtopiaMarkets a través de concerts i tallers. Per exemple, el ‘Concert Il·lustrat’, on el grup Invisible Harley oferirà un concert mentre el grup d’il·lustradors de l’APIC -Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya-  dibuixen en directe inspirats en les lletres de les seves cançons, o ‘Tallers infantils d’il·lustració’ dirigits per Pin Tam Pon, un grup compost per la Clara i la Júlia, dues amigues il·lustradores i educadores que uneixen joc, creació, imaginació i gràfica pels més petits de la colla. A més, totes les activitats organitzades per l’APIC dins de l’UtopiaMarkets Il·lustració es podran consultar dins del ‘Bill Festival’. 

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat