Aquesta setmana a Time Out Barcelona

10 motius per córrer a buscar la teva revista a algun dels 150 punts distribuïts per la ciutat o descarregar-te-la. I gratis!

Ei que ja tens el Time Out disponible! Aquesta setmana a Time Out ens endinsem a la dimensió desconeguda de la ciutat. A més a més, et donem 10 motius per sortir a agafar la teva revista Time Out en més de 150 punts, o descarregar-te-la aquí, de franc:

1. Abracadabra! Et recordem les històries per no dormir que han passat a Barcelona. 
2. Barcelona ciutat refugi! El Pride dedica l'edició a totes les persones migrades i acollides de la comunitat LGTBI.  
3. Cremem la nit! Et presentem els plans que hi ha més enllà de les discoteques per celebrar la nit més curta de l'any. 
4. Capital 'gamer'!  El Gamelab és un dels esdeveniments mundials més interessants del món del videojoc. Si vols fer networking o estar al dia de les empreses punteres del mercat, no te'l perdis. 
5. Una guerra de galls ! Els poetes més àgils es veuran les cares al pati d'armes del castell de Montjuïc. 
6. Parlem amb Charlize Theron... I del seu paper a 'Tully' on interpreta el paper d'una mare desbordada que rep la visita d'una Mary Poppins moderna. 
7. Quin és el teu preu? Pere Arquillué debuta com a director amb un díptic del dramaturg txec Havel 'Audiència' i 'Vernissatge', que té molt sentit en la situació actual. 
8. Ringo Starr is back! Amb motiu del seu nou debut parlem amb els bateries Jorge Rossy, Axel Pi i Alfons Serra sobre el seu art amb les baquetes. 
9. Tot el que és fusion mola! El restaurant The Last Monkey et transporta el paladar del sud-est asiàtic a Itàlia per només quatre duros. 
 
10. Un bon lloc per anar a sopar... Et recomanem Lecca Baffi, un restaurant italià que en un ambient deliciós et permetrà endinsar-te en la cuina italiana d'alta qualitat. 

Comentaris

0 comments