Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Aquesta setmana a Time Out Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Aquesta setmana a Time Out Barcelona

Motius per córrer a buscar la teva revista a algun dels 150 punts distribuïts per la ciutat o descarregar-te-la. I gratis!

Advertising

 

Ei que ja tens el Time Out disponible! Aquesta setmana a Time Out et parlem de les companyies barcelonines que ho peten arreu i que pots veure aquest juliol. A més a més, et donem molts motius per sortir a agafar la teva revista Time Out en més de 150 punts, o descarregar-te-la aquí, de franc:

‘Qué bueno que viniste’


Aquesta setmana hem dedicat el reportatge principal a una de les comunitats més arrelades a Barcelona: l’argentina. Amb uns quants argentins il·lustres com a ambaixadors, hem recorregut la ciutat a la recerca dels restaurants i les botigues que millor representen aquest país.

I A MÉS A MÉS...

Ens en anem de festa major amb la Maria Junyent per sis dels barris més animats de la ciutat. Prepara l’agenda que se t’acumulen els saraus! A la nostra secció d’art, passegem per les millors exposicions de la cartellera i ens endinsem en l’obra de Barceló a la Fundació Palau. I, si et flipa el pollastre, les croquetes i els canelons, segueix en Ricard Martín fins l’A Pluma, una rostisseria com les d’abans regentada per un dels noms decisius en la cuina d’avantguarda. Tot això i molt més, a la revista Time Out d’aquesta setmana. Agafa-la als nostres punts de distribució o descarrega-te-la aquí!

 

Tot això i molt més, a la revista Time Out d’aquesta setmana. 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising