Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vista panoràmiques de Barcelona des del Tibidabo
Foto: Vicente Zambrano GonzálezVista panoràmiques de Barcelona des del Tibidabo

Aquesta tardor, més cultura als Centres Cívics!

Si vosaltres heu carregat les piles, ells encara més! Els centres cívics encaren els següents mesos amb molta cultura i formacions que es convertiran en el vostre pla estrella

Time Out en col·laboració amb l'ICUB
Publicitat

En tenim fins a 52 repartits per tota la ciutat i a qualsevol d'ells us sentireu com a casa. Això sí, no hi ha res com aquell que us queda més a prop per sentir el caliu del vostre barri!
Els centres cívics són això: energia i molt de moviment per activar tots els sentits i inquietuds dels veïns i veïnes de la ciutat. I ara més que mai! I és que aquest setembre tornen amb les piles al 100% per oferir-nos tota mena de propostes. Segurament la novetat que més il·lusió us farà és que tornen gran part de les activitats presencials i es mantenen moltes en format híbrid. I, per descomptat, continuaran mantenint l'aforament limitat i les inscripcions prèvies.
Tornar a la rutina i tornar a agafar la confiança de fer activitats fora de casa o del nostre cercle pot semblar complicat, és per això que els centres cívics són una bona manera per reprendre la vida cultural i rica que hem tingut durant anys.
Per on voleu començar? Per tallers, per exposicions o per concerts en un ambient íntim?
Continueu llegint i gaudiu d'una vida cultural plena als centres cívics!

Cultura en moviment
Foto: ICUB

Cultura en moviment

Sou més de dansa, de circ, de música o de teatre? Segur que en triaríeu més d'una, però, per sort, no us cal escollir!
I és que si us pensàveu que les arts escèniques es gaudien només en els grans escenaris de la ciutat, estàveu ben equivocats. No cal anar gaire lluny per trobar propostes culturals de qualitat que us alegrin una tarda entre setmana: consulteu la programació i els cicles dels diferents centres cívics o espereu a gaudir del Barcelona Districte Cultural, que fa vibrar de cultura els barris i centres de tota la ciutat.

Deixeu-vos ensenyar
Foto: ICUB / Casa Orlandai

Deixeu-vos ensenyar

Amb l'arribada del setembre tots ens marquem objectius com si fos l'1 de gener!
Que si aprendre a cuinar, que si millorar el nostre italià, que si aprofitar aquella càmera que em van regalar i encara no sé utilitzar... Tenim tantes coses que deixem pendents fins setembre que quan ens plantem a la tornada a la rutina no sabem ni per on començar! Doncs bé, als centres cívics sembla un bon lloc, veritat?
No només us porten cultura; us la calen ben endins gràcies als seus tallers, cursos, debats, conferències, etc.
No badeu perquè molts dels centres ja han obert inscripcions pels seus tallers de tardor i hi trobareu plans tan entretinguts com idiomes, alimentació, ball, música, fotografia, pintura, història, teatre, medi ambient, tèxtil, tecnologia, esport, dibuix i molt més!

Publicitat
El vostre racó visual
Foto: Myriam Meloni

El vostre racó visual

Aquests dies l'art transita pels barris a través dels centres cívics i el programa 'Temporals' d'exposicions itinerants. Hi trobareu propostes de denúncia social com 'Differents Shades of Blue' de Myriam Meloni o un recull cuidat per parts dels Arxius Municipals dels districtes que mostren la vida als barris a finals del segle XIX i XX.
A més, cada centre té les seves exposicions particulars i en molts d'ells trobareu el Pantalla Barcelona, un cicle de cinema a la fresca que es durà a terme aquesta tardor amb pel·lícules que han triomfat!
Si busqueu cultura, la trobareu als centres cívics!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat