Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. The Exhibition Company / Merlin Properties
  The Exhibition Company | Merlin Properties
 2. The Exhibition Company / Merlin Properties
  The Exhibition Company / Merlin Properties
 3. The Exhibition Company / Merlin Properties
  The Exhibition Company / Merlin Properties

Un arbre dels desitjos, activitats de papiroflèxia i Barcelona als teus peus a Mirador torre Glòries

Descobrir Barcelona a 125 metres d'altura mai havia estat tan emotiu i divertit. Us animeu a fer-ho amb uns altres ulls? Arriba l'esperit nadalenc al Mirador torre Glòries amb moltes activitats especials

Time Out en col·laboració amb Mirador torre Glòries
Publicitat

Barcelona és molt més que allò que veiem quan toquem de peus a terra. Entre tots il·luminem la ciutat amb la nostra presència quan arriben les festes de Nadal. Heu pensat mai com deu ser veure-la tota il·luminada de Nadal des de la torre més alta de la ciutat? Del 15 de desembre al 7 de gener es pot fer realitat al Mirador torre Glòries, des d'on podreu veure d'una forma excepcional tota Barcelona des d'una alçada privilegiada.
En aquestes dates tan especials, el Mirador torre Glòries us proposa un viatge màgic en el qual descobrireu que les ciutats també son grans famílies: una barreja entre éssers vius, humans i no humans, amb qui es comparteix espai i vivències amb innumerables elements que ens acompanyen, i plegats creen un complex ecosistema urbà on ens relacionem i estem connectats. I que bonic és viure-ho i veure-ho amb l'esperit nadalenc a flor de pell! Aquestes festes, visita el Mirador torre Glòries i descobreix la gran família d’éssers vius i elements que amaga Barcelona. S'hi pot anar tots els dies de la setmana de 9.30 a 18.30 i participar a les diferents activitats de Nadal per grans i petits que organitzen. No us ho perdeu, perquè els nens acompanyats d’un adult podran comprar l’entrada general per només 3€ i us donaran accés a un munt de sales i activitats que us expliquem a continuació. A més si sou atrevits, teniu més de 10 anys, i voleu recórrer l’interior de l’escultura
Cloud Cities Barcelona ho podreu fer també a un preu reduït de 3 €! No espereu més a comprar les entrades i aneu-hi en família!

Activitats de papiroflèxia pels més petits
The Exhibition Company / Merlin Properties

Activitats de papiroflèxia pels més petits

Feu i emporteu-vos a casa una figureta de paper molt original! Si voleu que els més petits de la casa facin una manualitat nadalenca i s'empapin de Nadal des d’un lloc inolvidable, el Mirador torre Glòries en té una de pensada. Els dies 23, 24, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener de 12 a 14 h i de 16 a 18 h, nens i nenes podran fer aquesta activitat de papiroflèxia a 125 metres d’alçada, amb Barcelona a la vista. El taller serà perfecte per fer volar la imaginació als més petits i consistirà en crear una figura de paper plegat -d'un dels éssers vius que forma part de la ciutat- amb llums led, seguint la metodologia STEAM. D'aquesta manera, i de la mà d'un monitor, podran experimentar amb les mans i crear la figura tot combinant elements d'art, ciència i tecnologia.

Descobriu l'exposició Hipermirador Barcelona
The Exhibition Company / Merlin Properties

Descobriu l'exposició Hipermirador Barcelona

Tots il·luminem la ciutat, vols saber com? Visita l'exposició Hipermirador Barcelona, que es troba a la planta -1 del Mirador torre Glòries, on podreu descobrir que éssers, humans i no humans, conformen l'ecosistema urbà que són les ciutats. Descobrireu un espai únic al món on gaudireu la bellesa de les dades en temps real de Barcelona, on sentireu la veu de la ciutat en directe, veureu els estels o el mar en directe i aprendreu coses dels nostres veïns no humans -plantes, animals o bacteris- amb qui compartim la ciutat. Aconseguireu veure més enllà del que a simple vista i dia a dia veiem, a través de mirades desconegudes que observen un entorn dinàmic de relacions, transaccions i fluids, amb ritmes i cicles en els quals s’entrellacen persones, ecosistemes, tecnologia, etc.

Demaneu un desig pel futur de les ciutats
The Exhibition Company / Merlin Properties

Demaneu un desig pel futur de les ciutats

Aquest Nadal, el Mirador torre Glòries proposa que us imagineu i somieu amb com voldríeu que fossin o milloressin les ciutats. Segur que alguna vegada se us ha passat pel cap alguna cosa que li faria falta a Barcelona perquè fos la vostra ciutat ideal, doncs ara és el moment de plasmar-lo en paper! Aquests desitjos s'escriuran i quedaran reflectits en l'Arbre dels Desitjos més alt de Barcelona. Entre tots construirem el Gran Desig de la ciutat.

Camineu pels núvols
The Exhibition Company / Merlin Properties

Camineu pels núvols

Si sou dels més atrevits i teniu més de 10 anys, podreu sentir-vos realment al cel pujant a l’escultura Cloud Cities Barcelona, una obra d’art interactiva de l’artista Tomás Saraceno. L’obra converteix el mirador en un regne en suspens on compartir mirades, intercanviar opinions, reunir-se i dialogar com mai abans. Aquesta teranyina de sis quilòmetres feta de cables tensats connectats per 5.000 nodes, convida a imaginar la multiplicitat de mons que es manifesten en les formes canviants dels núvols que passen. Veureu que dins d’aquesta xarxa us volarà la imaginació com mai abans i podreu debatre temes des de noves òptiques i perspectives. Us atreviu a reimaginar la ciutat a tots els nivells?

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat