Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Arriba el Time Out Pocket (ara Time In) per als vostres mòbils!
Time Out Pocket Barcelona
Time Out Barcelona

Arriba el Time Out Pocket (ara Time In) per als vostres mòbils!

Hem preparat una versió interactiva i adaptada a l''smartphone de la nostra revista per tal que la gaudiu com mai, amb links, animacions, vídeos... Demà dimecres a les vostres pantalles!

Advertising

Us proposem un format de Time Out Barcelona (provisionalment, Time In Barcelona) que trenca amb la linealitat de les revistes tradicionals i que us oferirà una experiència molt més interactiva amb els nostres continguts: imagineu la inspiració de sempre, però amb animacions, vídeos, enllaços a informació complementària... I el més important: totalment adaptat al format mòbil. El Time Out Pocket us permetrà llegir-nos amb tota la comoditat sense necessitat de canviar de dispositiu.

I... quins seran aquests continguts? Doncs aquesta setmana us proposem 50 coses que sempre heu volgut fer a casa i mai heu pogut per manca de temps, des d’aprendre a tocar la guitarra i fer altres cursos online a muntar-vos un àlbum de fotos personalitzat o visitar virtualment els museus del món. També us proposarem els millors plans culturals per veure en ‘streaming’: festivals, conferències, concerts, contes infantils... I ens endinsarem de forma online en més de 1.700 edificis del nostre territori.

I tot amb pàgines molt visuals i amb continguts que s’adapten a la mida dels vostres telèfons mòbils sense necessitat de fer cap ajust, i que us captivaran des del primer moment. Trobareu el Time Out Pocket al nostre web i a les xarxes socials, tant Instagram com Facebook i Twitter, a partir de demà dimecres 18 de març. I si voleu ser dels primers en rebre'l a la vostra safata d'entrada, subscribiu-vos a la nostra newsleter. No us ho perdeu!

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising