Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Surface Tension - Paris
Rafael Lozano-HemmerRafael Lozano-Hemmer, "Surface Tension", 2007. ''Trackers'', La Gaïté Lyrique, Paris, 2011. Photo by: Maxime Dufour

Art contemporani a la pantalla

Descobriu el primer festival de cinema documental amb l’art contemporani com a protagonista

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

S’han revelat més títols de documentals que es podran veure a la nova edició del Dart, el festival pioner a Espanya sobre art contemporani, que compta amb el suport de Moritz. Es tracta de l’estrena a Europa de Megalodemocrat (a la imatge), un documental que aborda la vida i obra del mexicà Rafael Lozano-Hemmer, un reconegut artista digital que planteja obres interactives en les quals fomenta la participació ciutadana i amb què explora la democratització de l’espai públic arreu del món.

El documental que inaugurarà l’edició, amb estrena estatal a sales, és El espíritu de la pintura, d’Isabel Coixet, sobre l’artista xinès Cai Guo-Qiang, el primer artista viu que ha exposat al Museu del Prado.

També es podrà veure l’estrena a Barcelona de Kusama-Infinity, sobre l’artista japonesa Yayoi Kusama, una de les més estimades pel públic avui dia i que fa d’aquest un dels documentals més esperats de l’edició. A més, a la Secció Oficial es projectaran documentals que descobreixen aspectes desconeguts de figures clau de l’art contemporani, com els pintors Salvador Dalí i David Hockney i els fotògrafs Alberto García-Alix i Cecil Beaton.

Consulteu la programació i no deixeu passar aquest festival, on els protagonistes són els artistes, la seva història i els processos creadors. 

- Cinemes Girona, MACBA I Foto Colectania. Del 29 de novembre al 2 de desembre. dart-festival.com

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat