Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Art explosiu en femení al Palo Market Fest
Palo Market Fest
Foto: Palo Market Fest

Art explosiu en femení al Palo Market Fest

En aquesta ocasió, el festival reivindica el lema ‘Woman’s Power’ durant el cap de setmana del 29 de febrer i l’1 de març

Time Out en col·laboració amb Palo Market Fest
Advertising

Palo Market Fest, un dels festivals més alternatius i consolidats de la ciutat, també vol ser el més feminista. Ja ens té habituats a donar veu a artistes emergents i, en aquesta edició que se celebra el cap de setmana del 29 de febrer i l’1 de març, vol reivindicar especialment la creativitat de dones artistes. Ho farà programant pioneres de diferents disciplines, des de la música, el disseny i l’artesania a la gastronomia.

Clara Peya - Músiques sensibles
Foto: Sergi Parames

Talent creatiu

Vibrareu amb la música i la intensitat de la pianista Clara Peya, una de les artistes més atrevides i transgresores del panorama actual. Mentre es cuina un arròs, us podreu submergir entre versos  amb l’emocionant història autobiogràfica d’Ana Cortés i Sonia Barba descobrirà, amb la performance Prostíbulo Poético, la part més fosca de la poesia.

Aleesha
Aleesha

Jazz en nom de dona

També sentireu en directe les veus de Queralt Lahoz, que presentarà el seu nou àlbum 1917, i d’Aleesha Rose amb el seu pop urbà que transporta directament al sud. I, per acabar, la jam session final on participaran cantants com Tonia Richii, Saphie Wells, Ahyvin Bruno, Lauren Nine i Ester Wax. I  tot, acompanyat de la millor gastronomia, disseny, joieria i, fins i tot, cosmètica natural!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising