Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Disseny d'aquesta edició, de Pol Montserrat
Disseny d'aquesta edició, de Pol Montserrat

Art per Nadal

Torna l'Hipermerc'art, la cita nadalenca que, en aquesta edició, s'instal·la a la Galeria Cromo del barri de Gràcia

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

amants de l’art que valoreu el talent local i internacional, ja sabeu que cada any, des de en fa ni més ni menys que 35, teniu una cita per Nadal: l’Hipermerc’art. Però aquest any, la novetat és el canvi d’ubicació, ja que es mou del barri de Sant Antoni al cor de Gràcia, de la Fàbrica Moritz Barcelona a la Galeria Cromo. Allà, un cop creueu les portes (l’entrada és gratuïta), descobrireu una exposició d’art diferent, amb una tria acurada d’obres de més d’una trentena d’artistes, tant consagrats com emergents. Més de 1.000 peces originals, de pintura, il·lustració, fotografia, collage i escultura, preparades per ser regalades a aquells que més us estimeu. I el millor de tot és el preu assequible, des de 49 fins a 249 euros.

Aquest any, el cartell de l’edició el signa Pol Montserrat, que ha volgut plasmar una pinzellada de negre sobre blanc per captar l’essència de l’exposició d’art i també de la Fàbrica Moritz. A més, el cartell es reprodueix en una edició especial de cervesa Moritz amb la qual s’obsequiarà a tothom que compri una obra a l’Hipermerc’art. Una ampolla per col·leccionar! I si en voleu més d’una o comprar-ne un bon grapat per posar-les sota l’arbre de Nadal, les trobareu a la venda a la Moritz Store per només 2,95 €.

A més, com a novetat, aquest any neix l’Hipermerc’art Online, obert les 24 hores, on trobareu les mateixes obres que a la galeria física i al mateix preu, al qual només hi haureu de sumar les despeses d’enviament. Ja no val dir que heu anat de viatge o que viviu fora de la ciutat, perquè no teniu excusa per no regalar art de l’Hipermerc’Art aquest Nadal. 

Galeria Cromo. M: Diagonal. Fins al 5 de gener.
galeriacromo.com

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat