Art Photo BCN 2019

Què fer
Art Photo BCN
Foto: Marc Espinosa Teixido

Time Out diu

Del 3 al 5 de maig l'Arts Santa Mònica acull la sisena edició d'Art Photo Bcn, punt de trobada de la fotografia emergent actual amb diversos perfils d’expositors que mostren per on respiren les tendències del moment. Professionals de gran trajectòria se situen al costat de nous talents que volen trobar el seu lloc per apropar al públic els seus projectes i demostrar que tothom pot aficionar-se a col·leccionar fotografia en múltiples formats.

L'apartat fira consta de 22 expositors amb projectes de 40 autors i autores que reflecteixen la gran varietat de la producció fotogràfica actual. Enguany s'estrena com a part de la trobada l'Art Photo Bcn Fiebre Photobook, el festival de referència a nivell nacional al voltant del llibre de fotografia. Més d’una vintena de taules en què el fotollibre és el protagonista, amb editorials, botigues, autors i escoles per demostrar la bona salut de la producció editorial des de Barcelona, ​​Madrid, Rotterdam, Varsòvia, Londres o Arles.

Hi haurà també presentacions de projectes, diàlegs, accions i alguna sorpresa més, a la qual sumarem una subhasta solidària d’Ambaixadors Sigma i un concurs de fotografies dins del mateix festival. D’altra banda, 8 són els tallers professionals que conformen la programació enfocada a cobrir segments molt concrets de la formació en fotografia. Des de l’edició a la preparació de portfolis passant per la creació d’un fotollibre col·lectiu o la preparació de projectes per exposar a paret.

 

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers