Vibrant
Foto: Vibrant

3 artesans innovadors i 3 idees per triomfar amb el comerç local

Adéu als problemes de sempre a l'hora de vendre: l'aplicació mòbil Vibrant us ho posa ben fàcil perquè, si teniu un petit comerç, pugueu portar les vostres vendes allà on vulgueu sense datàfons. Hi ha artesans que ja han facilitat el seu dia a dia!

Time Out en col·laboració amb Vibrant
Publicitat

Ens encanten els markets, les fires, els productes artesanals i aquelles peces que han estat curosament elaborades per les mans d'un artesà local. Ens agrada perquè valorem la creativitat i treball que suposa aixecar un petit negoci. I per tal de fer valdre tot aquest esforç i facilitar el dia a dia als petits comerços, ha nascut l'aplicació mòbil Vibrant.
Amb ella no ens hem de preocupar ni del lloc on estiguem, ni de si el datàfon té cobertura: aquesta aplicació permet realitzar pagaments, cobraments, reemborsaments i anul·lacions d'una manera fàcil, intuïtiva i còmode, ja que és un mètode 'contacless'. I és que només es necessita un mòbil per fer totes aquestes accions!
A Barcelona, una ciutat on trobem artesans i petits negocis a cada cantonada, i on la venda de proximitat té un valor especial, ja hi ha qui ha volgut fer un pas endavant i fer-se seva aquesta eina.
Us en parlem de tres que s'han despreocupat dels ja analògics datàfons i us expliquem tres avantatges que us faran sentir més a prop del comerç local.

3 artesans innovadors

Laucramé

Creativitat, natura i tradició és el que defineix Laucramé: és art tèxtil que aporta un toc artesà als objectes del dia a dia.
Des de bosses a clauers, a testos o llums!
Per un negoci com aquest, sense grans infraestructures, una opció com la de Vibrant és perfecta per despreocupar-se dels mals tràngols en els processos de venda o d'haver de negociar amb grans entitats bancàries.


Veggie Karma Food

Nascuts el 2018, aquests formatges vegans i artesanals ja fa anys que fan les delícies dels seus compradors.
Va ser en un market al Born quan van tenir el primer contacte amb la venda fora dels seus establiments: en menys de dues hores van vendre tots els seus formatges! Des de llavors, saben que la millor opció per afrontar-se a la venda de tu a tu és amb Vibrant.
Ara tots els amants del formatge Veggie Karma Food poden pagar amb el mòbil, amb la targeta o amb el smartwatch.

Koketos

Koketos són experts a donar un toc "coqueto" als vostres espais amb les kokedamesSón unes plantes elaborades de manera artesanal seguint una tècnica tradicional japonesa i la seva forma característica, en forma de bola, pot aportar un detall natural a qualsevol racó de casa.
Koketos va presentar-se per primera vegada en el market BCN Makers i des de llavors no han deixat d'utilitzar la forma de pagament de Vibrant per ser simple, ràpida i còmoda... Clar, amb un mòbil tenen la feina feta!

3 avantatges pel comerç local

Compromisos? Res de res!

Fer servir Vibrant no vol dir res més que facilitar el procés de venda. Això vol dir que l'únic que haureu de fer és descarregar l'aplicació al mòbil i gaudir dels seus avantatges: inscripció gratuïta, sense comissions d'obertura, sense cost de manteniment ni quota d'ingrés.
I si, per qualsevol raó, voleu deixar d'utilitzar-la, només haureu d'eliminar-la del vostre mòbil: sense sorpreses d'última hora.

Allà on vulgueu

No haver de portar el datàfon amunt i avall ja és tot un avantatge. Especialment, per aquells artesans o petits comerços que es passen l'any de market en market i de fira en fira.
Si una cosa és certa del segle XXI, és que el mòbil el portem sempre amunt (el datàfon, no) i això serà tot el que necessiteu per començar a vendre.
S'ha acabat allò de carregar el datàfon allà on aneu i esperar que agafi cobertura.

Poseu-(vos)-ho fàcil

Cada vegada som més els que no volem renunciar a la comoditat de pagar amb targeta contacless, amb el mòbil o amb el nostre smartwach. Sobretot les generacions més joves!
Per aquesta raó, Vibrant és una opció per continuar posant-ho fàcil als clients i agilitzar el procés de compra al màxim.
I no només això: pels artesans venedors també serà bufar i fer ampolles, ja que el funcionament de l'aplicació s'ha ideat per tal que sigui simple, intuïtiva i pugui ser utilitzada per emprenedors novells i veterans.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat