Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Assaboreix la Tunateca!

Assaboreix la Tunateca!

Si vols fer una immersió sensorial en el món de la tonyina, no et pots perdre aquestes propostes gastronòmiques

Per Time Out en col·laboració amb Tunateca Balfegó |
Advertising
Tunateca Balfegó
1/4
Tunateca Balfegó
Tunateca Balfegó
2/4
Tunateca Balfegó
3/4
4/4

Amants de la tonyina i de la cuina japonesa, ja teniu al costat de casa vostra les millors experiències nipones de la ciutat! Tunateca Balfegó, l'espai gastronòmic que des de fa anys ret culte a la tonyina vermella mediterrània de primeríssima qualitat, té preparades un munt d'activitats mensuals perquè us endinseu en el món de la tonyina de la mà dels millors experts.

Ja fa anys que la família Balfegó, provinent de l'Ametlla de Mar, una zona amb una llarga tradició tonyinera, va venir a la nostra ciutat per obrir la Tunateca: un espai arquitectònicament únic, en què es recrea els colors, les textures i els hàbitats de la tonyina. I, ara, us anima a gaudir d'aquesta espècie des de totes les perspectives. Us esperen showcookings, menús únics, curiositats i xefs de restaurants amb estrelles Michelin. Llegiu i trieu l'experiència gastronòmica que més us agradi!

Què fer, Activitats gastronòmiques

KAITAI TUNATECA

icon-location-pin Tunateca Balfegó, L'Antiga Esquerra de l'Eixample
icon-calendar

Amants de la tonyina i de la cuina japonesa! Esteu preparats? No us perdeu l’oportunitat de viure en directe un gran espectacle gastronòmic: el majestuós tall d’una tonyina roja Balfegó de primeríssima qualitat i de més de 100 kg! Hi haurà un cava de benvinguda i mentre assaboriu les seves parts més exclusives, podreu aprendre més sobre aquest animal. Hi haurà un presentador que us anirà detallant les característiques de cada una de les peces i podreu tenir resposta de totes les vostres curiositats. A més us proposen un menú que és un autèntic viatge per les diferents parts de la tonyina. Es presentaran tot un seguit de receptes singulars que podreu descobrir i assaborir allà mateix en directe! Doneu-vos pressa i no us perdeu aquesta deliciosa i exquisida oportunitat, ja que només hi ha 35 places! I si voleu tenir una experiència al complet, us recomanem que no us n'aneu sense tastar el seu menú degustació! Un autèntic plaer pels vostres sentits.

Advertising