Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Assaboreix la Tunateca!

Assaboreix la Tunateca!

Si vols fer una immersió sensorial en el món de la tonyina, no et pots perdre aquestes propostes gastronòmiques

Tunateca Balfegó
1/4
Tunateca Balfegó
2/4
3/4
4/4
Advertising

Amants de la tonyina i de la cuina japonesa, ja teniu al costat de casa vostra les millors experiències nipones de la ciutat! Tunateca Balfegó, l'espai gastronòmic que des de fa anys ret culte a la tonyina vermella mediterrània de primeríssima qualitat, té preparades un munt d'activitats mensuals perquè us endinseu en el món de la tonyina de la mà dels millors experts.

Ja fa anys que la família Balfegó, provinent de l'Ametlla de Mar, una zona amb una llarga tradició tonyinera, va venir a la nostra ciutat per obrir la Tunateca: un espai arquitectònicament únic, en què es recrea els colors, les textures i els hàbitats de la tonyina. I, ara, us anima a gaudir d'aquesta espècie des de totes les perspectives. Us esperen showcookings, menús únics, curiositats i xefs de restaurants amb estrelles Michelin. Llegiu i trieu l'experiència gastronòmica que més us agradi!

Restaurants

Nit d’estrelles Michelin amb Martín Berasategui

icon-location-pin Tunateca Balfegó, L'Antiga Esquerra de l'Eixample
icon-calendar

Si voleu viure una experiència gastronòmica de primer nivell en un dels restaurants més sorprenents i espectaculars de la nostra ciutat, no us perdeu aquesta proposta! Tunateca Balfegó, l'espai gastronòmic de Barcelona que diàriamentret ret culte a la tonyina vermella del Mediterrani de primeríssima qualitat, convida un cop al mes a un xef procedent d’un restaurant amb estrella Michelin per elaborar un menú d’allò més exclusiu. La pròxima Nit d'estrelles Michelin tindrà lloc el dijous 23 de maig i el xef convidat serà el basc Martín Berasatigui, que reuneix set estrelles Michelin i està al capdavant d'un restaurant propi, que porta el seu nom, a la població de Lasarte - Oria de Guipúzcoa. El menú degustació, que inclou maridatge de vins, no us deixarà indiferents!  Els xefs l'estan preparant amb molta cura i imaginació i, tot que encara no és definitiu, inclourà plats de l'estil del tàrtar de tonyina Balfegó sobre cruixent de tinta de calamar i gel de yuzu o l'amanida líquida de mèdula de tonyina, salicòrnia en escabetx i aire Omega 3. Un plaer garantit! No oblideu reservar la vostra plaça amb temps, perquè l’aforament és limitat.

More to explore

Advertising