Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Assaboreix tapes d’autor a paradisos urbans

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Hotel Casa Fuster1/8
Negresco Princess2/8
Marea Baja3/8
Photographer4/8
Roger MéndezCopyright uses for H10 Hotels for sales and Marketing promotions
h10 casa mimosa5/8
Gran Hotel Havana6/8
Negresco Princess7/8
Yurbban8/8

Assaboreix tapes d’autor a paradisos urbans

Arriba una de les propostes més esperades i refrescants de l’estiu: els Vespres Inedit’s a 24 hotels de Barcelona

Per Time Out en col·laboració amb Gastronosfera
Advertising

Els mesos d'estiu ens agraden per moltes raons. Els dies s’allarguen, la cervesa té més bon gust que mai i, quan trobem un racó a la fresca, ens sentim en un oasi de felicitat. A més, la nostra ciutat acull un munt de propostes per tal que visquem encara més intensament el bon temps. Entre els plans més interessants hi ha els Vespres Inedit’s, que arriben un any més per fer-nos gaudir de les postes de sol amb millor gust. 23 hotels de la ciutat i el restaurant Marea Baja t'ofereixen delectar-te amb dues tapes d'autor i una Inedit de 33cl per només 9 euros. Vols saber quins són els hotels que participen en aquesta proposta tan refrescant?

Es tracta del Gallery, el Gran Hotel Havana, l'H10 Casa Mimosa, l'H10 Madison (La Terrassa del Gòtic), l'H10 Metropolitan, l'Hotel América Barcelona, el Barcelona Princess, el Casa Fuster, l'Hotel España (Terraza Alaire Ramblas), l'Hotel Granvía, l'Indigo (DOQ Restaurant & Cocktail Bar), l'Hotel Jazz, el Midmost, el Murmuri (El Passatge del Murmuri), el Negresco Princess, l'Ohla Barcelona (RoofTop Ohla Barcelona), l'hotel Pestana Arena Barcelona, el Pulitzer, l'Hotel SB Diagonal Zero, l'Hotel SB Glow, l'Hotel SB Icaria Barcelona, l'Hotel Yurbban (D’Aprop Restaurant) i l'Hotel W (Bravo24 de Carles Abellán).

Descobreix les tapes que t'esperen a cada terrassa i viu el teu estiu més gurmet!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising