Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Assaborir el fum

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Moritz Eat Street
Seba Photography82

Assaborir el fum

Els plats fumats estan de moda. Descobriu propostes delicioses i creatives a la pròxima edició de l’Eat Street

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

A la primavera, els caps de setmana estan fets per gaudir de plans a l’aire lliure, en bona companyia i amb millors propostes gastronòmiques.

Si teniu ganes d’endinsar-vos en una nova experiència culinària, aquesta és la vostra, perquè l’Eat Street torna amb una edició molt especial. Aquest dissabte arriba a la Nau Bostik la celebració de Fumats & Friends, una edició on els protagonistes seran els plats fumats, fermentats, envinagrats i adobats. Aquestes tècniques de conservació d’aliments, pròpies de tradicions ben antigues, tornen a les cuines amb força per oferir noves propostes creatives plenes de productes frescos com carns, peixos, verdures, formatges i mantegues marinades, entre molts d’altres! Entre els protagonistes d’aquesta nova edició trobem noms com La Caseta Verda, coneguts pels seus frankfurts ecològics servits amb col fermentada, i Can Sardi, abanderats de la cuina sarda a la nostra ciutat, que serviran uns deliciosos raviolis amb albergínia fumada, ricotta i gambes.

Tampoc no hi faltarà la fusió catalanoasiàtica de Casa Xica o les receptes nòrdiques a base de carn fumada de Röll Up. Les postres també s’han sumat a la moda dels fumats i DelaCrem us ho demostrarà amb unes propostes ben dolces! Una bona notícia més: els experts de Vegan Fromagerie donaran a conèixer el món dels formatges vegans i el seu procés de fermentació. Una cita ideal per passar el dia amb la família i els amics mentre tasteu els millors fumats i gaudiu, com sempre, de la millor música en directe. Ens veiem allà!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising