Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (Coordinadora de les Arts Escèniques)

Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (Coordinadora de les Arts Escèniques)

Què fer, Activitats literàries Sant Andreu

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Sant Andreu (M: L1), Onze de Setembre (M: L9, L10)

Organisme de caràcter professional, sindical, autogestor i autònom que aglutina actors, directors i escenògrafs que desenvolupen la seva activitat a Catalunya. Els seus objectius són la consolidació de l'entitat amb l'increment constant dels seus associats i la seva presència en la societat. L'entitat lluita per aconseguir millores professionals, culturals i de reconeixement públic per al sector, per crear i revisar convenis (teatre, cinema, audiovisual...), denunciar irregularitats laborals, facilitar informació per als seus associats i vetllar per les seves necessitats. També persegueix estimular iniciatives professionals i intervenir en totes les accions d'interès públic que puguin afectar els membres de l'AADPC.

Publicat

Detalls

Adreça Sant Adrià, 20
Barcelona
08030
Transport Sant Andreu (M: L1), Onze de Setembre (M: L9, L10)
Contacte
Horaris De dl. a dj. de 9 a 14 h i de 15 a 18 h; dv. de 9 a 15 h
També t'agradarà
    Últimes notícies