Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Associacions de Barcelona dedicades a la literatura i les llengües

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Llibres

Associacions de Barcelona dedicades a la literatura i les llengües

Vols ser escriptor? T'agrada llegir i compartir les teves impressions sobre el llibre? La teva oportunitat ha arribat! En aquestes associacions podràs compartir la teva afició per la literatura

Per Mireia Martínez
Advertising

Què me'n dieu de conversar sobre l'últim best-seller literari o formar part d'un grup de lectura que us descobreixi una obra del vostre actor fetitxe. Tot això i més ho trobareu a les associacions repartides per la ciutat dedicades a literatura i llengües. 

Ateneu Barcelonès

Llocs d'interès El Gòtic

L'Ateneu Barcelonès compta amb una de les ofertes culturals més intenses i variades de la ciutat, amb nombroses activitats periòdiques organitzades al voltant d'una desena de seccions temàtiques: Arts plàstiques, Ciències i tecnologia, Cinema, Economia, Estudis polítics, jurídics i socials, Filosofia, Història, Llengua i literatura, Música i Club d'Escacs.

Advertising
Advertising
Advertising
Advertising
Mostra'n més
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising