Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Ateneus de Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Ateneu Popular 9barris
Foto: Ateneu Popular 9barris Ateneu Popular 9barris

Ateneus de Barcelona

Encara estàs buscant un ateneu que encaixi amb tu? A Barcelona pots trobar un ben a prop de casa teva i que encaixa amb les teves inquietuds

Per Mireia Martínez
Advertising

Ateneu Barcelonès

Llocs d'interès El Gòtic

L'Ateneu Barcelonès compta amb una de les ofertes culturals més intenses i variades de la ciutat, amb nombroses activitats periòdiques organitzades al voltant d'una desena de seccions temàtiques: Arts plàstiques, Ciències i tecnologia, Cinema, Economia, Estudis polítics, jurídics i socials, Filosofia, Història, Llengua i literatura, Música i Club d'Escacs.

Advertising
Foment Hortenc
J.L Vidondo

Ateneu Cultural Hortenc

Què fer Escoles i universitats Horta - Guinardó

Aquesta entitat busca un millor coneixement del territori català mitjançant excursions d'interès històric i cultural.

Advertising

Ateneu de Fabricació de Les Corts

Art La Maternitat i Sant Ramon

Ubicat a l'antiga fàbrica Benet Campavadal, l'Ateneu de Fabricació de Les Corts és un espai de creació i formació, vinculat a les noves tecnologies i, en especial, a la fabricació digital en 3D, on ciutadans individuals, però també entitats, organitzacions, universitats i empreses puguin implicar-se en un laboratori de creació digital, un taller equipat amb programari i màquines de fabricació que permetin a tota la comunitat convertir les seves idees i conceptes en productes físics útils per a la societat.

Ateneu de Fabricació Fàbrica del Sol

Llocs d'interès La Barceloneta

La Fàbrica del Sol és un espai viu on aportar i intercanviar idees per avançar en el camí de la sostenibilitat. Un lloc obert a tothom - entitats, estudiants, empreses i tota la ciutadania - que vulgui conèixer els recursos i les bones pràctiques a aplicar davant els reptes de la sostenibilitat.

Advertising
Advertising

Ateneu La Torna

Llocs d'interès Gràcia

Espai de lluita, trobada i compromís nascut al barri de Gràcia l'any 1996 per fomentar la dissidència, la resistència i la transformació social.  

Advertising

Ateneu Layret

Llocs d'interès Eixample

Associació cultural formada per persones vinculades als barris de l'Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni per dinamitzar aquests barris.

Ateneu Popular de les Corts

Llocs d'interès Les Corts

L'Ateneu Popular de les Corts, sorgit de la iniciativa d'un grup de veïns, es defineix com a un projecte social, cultural i polític pel barri. Vol ser un espai obert de lluita, trobada i compromís que pretengui la transformació i emancipació de la nostra societat.

Advertising

Ateneu Popular de Sants

Què fer Sants

Actualment l'única activitat que es conserva d'aquest ateneu de més de 80 anys és la ràdio Ona de Sants que continua en antena amb numerosos programes i també es pot escoltar per internet. 

Ateneu Popular Octubre

Què fer El Poblenou

El Casal Independentista del Poblenou pretén ser un punt de trobada per totes les persones del barri cansades de les injustícies que vulguin crear noves formes més emancipadores de viure. 

Advertising

Ateneu Minerva GLSE

Què fer Tertúlies i lectures El Gòtic

Associació constituïda lliurement per lògies massòniques, que s'han adherit a la seva constitució i als seus reglaments generals.

Ateneu Roig

Museus i institucions Vila de Gràcia

L’Associació Cultural Roig vol contribuir a recuperar el lligam del món de la cultura i els moviments socials amb el moviment obrer i les seves lluites i a generar una renovada cultura de classe.

Advertising

Ateneu Sant Andreu

Llocs d'interès Sant Andreu

L'Ateneu de Sant Andreu està dedicat a l'art, la cultura i l'esbarjo. Organitza tallers de teatre infantil i juvenil, així com un gran ventall d'activitats per a totes les edats: cursos i tallers de dansa, hip-hop, bollywood, dansa del ventre, acrobàcia, balls de saló, sevillanes, ioga, tai-txi-txuan i txi-kung, pilates, body balance, puntes de coixí, costura, classes de dibuix i pintura, entre altres activitats.

Advertising

Foment Hortenc

Què fer Escoles i universitats Horta - Guinardó

Foment Hortenc és una associació instructiva i recreativa que programa principalment teatre.

Foment Martinenc

Què fer Escoles i universitats El Camp de l'Arpa del Clot

El Foment Martinenc es dedica al lleure dels infants, joves i adults, amb diverses activitats.

Advertising

Fundació Cultural Hostafrancs

Llocs d'interès Hostafrancs

La fundació gestiona l'escola Joan Pelegrí i altres entitats com l'Ateneu Montserrat, el grup de teatre No sabem on anem o el grup de divulgació històrica Barcino Oriens.

Mostra'n més
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising