Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Busca el teu horòscop i descobreix quin edifici de Barcelona et representa - Balança
@dabidpascual

Balança: Torre Glòries

Si has nascut entre el 23 de setembre i el 22 d’octubre, aquest és l’edifici de Barcelona que et representa, t’ho expliquem!

Publicitat

Ets una persona ‘fashion’, t'agrada cridar l'atenció i que et mirin, ets una estrella! El fet que la balança sigui el símbol que et representa, no és una coincidència: ets una persona molt indecisa i t’agrada poder conèixer i mirar les coses des de tots els angles i perspectives per tal d’intentar trobar l’equilibri perfecte tenint sempre en compte totes les opcions possibles. I també t’agrada que a tu et mirin des de tots els angles i perspectives. Ets com la Torre Glòries! Pots tenir un aspecte tranquil i equilibrat però en el fons ets extravertit i t'agrada la diversió. 

Amb aquestes característiques, i per tal que puguis mirar més enllà, et deixem 7 comptes d’Instagram per descobrir Barcelona des de diferents perspectives perquè no se t’escapi cap racó de la ciutat. I com que a més sabem que t’agrada riure molt amb els altres i poder donar-ho tot, et proposem un llistat de 10 cançons que et posen de bon humor i que t’ajudaran a convertir-te en el centre d’atenció de qualsevol pista de ball improvisada.

Consulta tot l’horòscop aquí!!!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat