Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Balls al mercat

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

© La Santa Market

Balls al mercat

Endinseu-vos en La Santa Market, un espai que és molt més que un mercat i que ha esdevingut punt de trobada imprescindible a la Costa Brava

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Obert a l’aire lliure i en el magnífic escenari del club d’hípica Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro, La Santa Market està envoltat de vegetació i les carpes que el conformen semblen un petit poblat màgic en mig del bosc.
Aquest mercat, que compta amb el patrocini de Moritz, congrega la millor artesania i disseny, amb estands i un espai denominat Boho Market, que canvia cada dia, on es troben els nous creadors i les peces més transgressores. Els foodies gaudeixen amb propostes gastronòmiques d’arreu del món als diversos food-trucks repartits per l’espai als anomenats food corners i food stalls. A més, La Santa acaba d’incorporar La Bòbila Atelier, l’Espai Premium ubicat al centre del recinte i que va a càrrec dels interioristes gironins del mateix nom. Delicadament decorat amb fustes nobles i molta cura, és un lloc ideal on gaudir de tapes, copes, bon ambient i molt bona música.
L’agost es presenta d’allò més animat amb una programació musical que cobreix totes les nits de dimarts a diumenge. Té com a punt fort de partida l’actuació de Mazoni, el dissabte 5, i recorre un atractiu ventall de pop-folk local en què es podrà sentir, entre d’altres, cant a cappella amb Gospel d’Aro (el diumenge 6), les veus de la violinista Carol Duran (el dijous 10) i de la cantant Esmeralda Colette (el dissabte 12), les cançons dels lleidatans Renaldo & Clara (el dimecres 16), la música nòmada de Guillem Roma (el dissabte 19) i així en un no parar diari que també passa per la veu sorprenent de Judit Neddermann (el divendres 25) i conclou el diumenge 27 amb el concert de La Xaranga Excèntrica. Aneu-hi i balleu! ■

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising