Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona Beer Festival

Barcelona Beer Fest: el Sundance de la cervesa!

El festival més important de cervesa artesana del sud d’Europa arriba enguany a la seva cinquena edició.

Escrit per
Laura Conde
Publicitat

Ja tenim aquí la nova edició del Barcelona Beer Fest. Durant tres dies, més de 350 cerveses diferents i 70 sortidors ompliran les instal·lacions del Museu Marítim, que rebrà la visita de personatges de la talla del gran Mikkel Borg Bjergsø.

I aquest qui és?

“Imagina’t quan el Barça juga a l’Azerbaidjan, les cares de la gent quan surt Messi i fa quatre tocs. El Mikkel és això”, assegura Miquel Rius, un dels quatre organitzadors. Aquest peculiar personatge és el fundador de Mikkeller, una companyia que ha fet birres, entre d’altres, per a Noma i El Celler de Can Roca, i és l’home sense el qual, probablement, no hi hagués hagut el boom tal com ara l’entenem. El Mikkel té, a més, un germà bessó amb el qual es porta fatal, que també es dedica al món de la birra i té una companyia que es diu Evil Twin.

Alguna birra nova?

“Fa uns dies un fan de la cervesa artesana ens deia que només havia tastat 57 de les 350 que en tindrem. Un èxit”, diu el Miquel, que destaca la Hops & Hopes (la cervesa del festival), o el pack de quatre cerveses anomenat El Clàssic. Imbatible.
Publicitat

Birres ‘online’ i un macroconcurs

Dues de les novetats més destacades són la posada en marxa d’una app que funciona com a guia cervesera i ens indica quines cerveses s’estan punxant en cada moment, i el concurs Barcelona Beer Challenge, per triar la millor cervesa, amb més de 500 participants i un jurat de 40 persones.
Publicitat

Fitxes per a tot

L’entrada costa 7 euros (que inclouen una guia en paper, un got de vidre per emportar-se i dues fitxes), i tot funciona mitjançant fitxes: cadascuna val 1 euro i cada cervesa ronda les 2 o 3 fitxes. Mosquito, Fogons Urbans, Chivuo’s i Asturias País de Quesos seran els encarregats d’alimentar el personal.
Publicitat

El moment en què us vénen ganes de ballar

Heu menjat, heu gaudit de birres curioses, heu imaginat de totes les maneres la irrupció al recinte del bessó maligne i ara voleu ballar. Podreu fer-ho a ritme de swing amb la Noe o amb els vinils que punxarà la gent de Say it Loud.
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat