Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona Beer Festival 2023

  • Què fer, Activitats gastronòmiques
  1. Barcelona Beer Festival
    Foto: Barcelona Beer Festival Barcelona Beer Festival
  2. Barcelona Beer Festival
    Foto: Barcelona Beer Festival
  3. Barcelona Beer Festival
    Foto: Barcelona Beer Festival Barcelona Beer Festival
Publicitat

Time Out diu

L'onzena edició del Barcelona Beer Festival marca un punt d'inflexió: un dels principals festivals de cervesa en l'àmbit internacional torna a Barcelona, després de celebrar les seves cinc edicions anteriors a L'Hospitalet. Del 26 al 28 de maig se celebrarà al Palau 7 de la Fira de Barcelona, a Montjuïc. En els seus 50 estands hi haurà presents més de 150 cerveseries, que presentaran vora 250 cerveses i representen a 110 països, situant al Barcelona Beer Festival com a un certamen de referència en l'àmbit internacional. 

Hi trobarem, esclar, la presentació de cerveses excepcionals: Giga Beer, una cervesa
creada per Tesla amb llúpol experimental de la qual només arribaran tres ampolles de 33 cl i únicament podran tastar 6 persones. També podrem conèixer la trajectòria de Budwar, una de les grans cerveseres històriques en Lager txeca. I trepitjarà territori espanyol per primera vegada la 'microbrewery' del moment, Juicy, darrera sensació als Estats Units que ha saltat a la palestra per elaborar hazy IPAs amb llúpols d'última tendència al país

Com sempre, la gastronomia serà un eix vertebrador fonamental del festival: un total de 10 xefs oferiran cadascun un plat, amb propostes de cuina tradicional i internacional de reconeguts restaurants barcelonins. Per esmentar-ne alguns: Pepa Tomate oferirà esferes cruixents de tàrtar de salmó i alvocat; Mama Pizza la tradicional (i una mica inèdita a Barcelona) pizza Margherita portafloglio; Família Nuri un mar i muntanya de sépia, botifarra i allioli de pebrot vermell fumat; Piel de Gallina, el seu cèlebre pollastre fregit gurmet a l'estil coreà amb les seves saboroses salses i Chamako seus tacos d'estil mestís amb Chancho Cheddar (costella de porc amb cheddar trufat i chimichurri) i HaraKiri (steak tartar Tòquio style). Cada plat tindrà un suggeriment de maridatge cerveser. 

Aquesta edició també vol ser la més experiencial de totes, amb activitats d'aforament limitat que cal reservar amb antelació: des de tastos de temàtica especialitzada, xerrades de cerveseres que expliquen la seva trajectòria fins a maridatges activitats on el llúpol no és l'únic protagonista, impartides per Amics Fermentables i el seu gran coneixement en la fermentació de kombutxa, sake i l'hidromel. Podeu comprar entrades i reservar activitats a la web del festival. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà