Jara Llagostera
Foto: Jara Llagostera
  • Què fer

Barcelona Dibuixa

El Barcelona Dibuixa proposa més de 48 tallers per explorar la creativitat de tots els públics. La cita és diumenge 20

Publicitat

Time Out diu

El Museu Picasso impulsa i organitza una nova edició, la desena, de Barcelona Dibuixa, abans conegut com 'Big Draw', la gran festa del dibuix de la ciutat. Aquesta iniciativa cultural de caràcter lúdic i oberta a tothom té com a objectiu potenciar l’apropament al món de l’art i de la cultura a través de l’experiència de dibuixar.

L'edició d'enguany segueix ampliant el seu radi d’acció, i a més de la zona del Museu Picasso, s’estén a d’altres zones de la ciutat com les de la Fabra i Coats, amb un taller d'urban sketchers; el Museu del Disseny, amb un taller de Francesc Ruiz, i la zona del Museu Ciències Naturals / Parc Fòrum. També hi haurà activitat al voltant del MACBA, a l'atri del qual oferirà un taller Alba Feito, i també la zona del Museu Nacional d'Art de Catalunya, on durant tot el dia Javier Montesol dibuixarà en directe una recreació de 'La batalla de Tetuan' de Marià Fortuny. A la Fundació Miró hi trobareu una altra artista que us agradarà conèixer, la Julia Pelletier.

La jornada s'allargarà de 11 h a 19 h amb més de 48 tallers gratuïts amb artistes, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors on grans i petits podrem compartir la nostra creativitat i explorar les possibilitats que ofereixen el llapis i el paper.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà