Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
barcelona

Barcelona, el nostre terreny de joc

Us proposem 7 activitats que posaran a prova el vostre enginy

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Barcelona és un tauler de joc gegant on podem convertir-nos en detectius, caçar animals fantàstics, trobar tresors amagats, escapar d’espais inquietants... Us proposem descobrir la part més juganera de la ciutat.

Barrel Hunt: La recerca del barril més emblemàtic

1. Barrel Hunt: La recerca del barril més emblemàtic

Jack Daniel’s celebra els seus 150 anys d’història amb un joc d’allò més divertit: el Barrel Hunt. El proper 17 de setembre un dels 150 barrils repartits per tot el món estarà a Barcelona i aquells capaços de trobar-ho seran recompensats amb premis exclusius. Participar és senzill, el dia que comenci la recerca es llançaran diverses pistes a través de les seves xarxes socials amb informació per poder esbrinar el lloc exacte del barril, a més d’un password. Si el trobes, toca el barril i digues la contrasenya al seu guardià. El primer que el descobreixi i tingui la contrasenya correcta guanyarà un dels 150 barrils commemoratius del 150 aniversari que contindrà una sèrie de regals emblemàtics de Jack Daniel’s. Esteu preparats per sortir de caça?

Corruptopolys: Converteix-te en un autèntic detectiu
 • Comèdia
 • Coses Divertides

Dues hores per resoldre un misteri de corrupció en una aventura urbana a través de la ciutat. Així es presenta Corruptopolys, un joc de pistes per als carrers de Barcelona on els participants, ajudats per un mapa del centre de la ciutat i una web-app al telèfon, han de fer un recorregut recavant pistes per poder resoldre un enigma de corrupció que afecta a la ciutat de Barcelona. Un joc perfecte per aquells amants de la literatura detectivesca i, per què no, per als seguidors de l’actualitat política... Seràs capaç de resoldre l’enigma?

Publicitat
Pokémon Go: Netegem Barcelona de Monstres!
DR

3. Pokémon Go: Netegem Barcelona de Monstres!

És un fenomen mundial. Des de les principals ciutats de tot el món als racons més ocults del planeta... Qualsevol lloc pot convertir-se en l’amagatall d’un Pokémon i Barcelona és un dels taulers de joc més atractius per sortir a caçar aquesta plaga de monstres virtuals. Fins hi tot la Sagrada Família, a més d’altres monuments i emplaçaments emblemàtics de la nostra ciutat, s’han convertit en “gimnasos Pokémon”. En qüestió de mesos el joc s’ha estès com la pólvora i és altament addictiu. Només cal un telèfon mòbil amb connexió a internet i unes bones cames per a convertir-te en caçador. I tu, ja saps què es un Charmander?

Bookcrossing: L’Esport de caçar llibres

4. Bookcrossing: L’Esport de caçar llibres

No només podem caçar Pokemons per als carrers de Barcelona. També hi ha una activitat molt més enriquidora culturalment per sortir al carrer en busca d’aventures. Es tracta del Bookcrossing i consisteix a deixar llibres en llocs públics per tal que altres els recullin, els llegeixin i els tornin a deixar. El funcionament és ben senzill. Cada llibre consta d’un número identificador. Si en trobes un, hauràs de seguir les instruccions que hi han a l’interior. Només cal entrar a la web oficial del moviment, notificar la troballa i, un cop llegit, tornar a alliberar-lo anotant al web la nova ubicació. A més, si en vols donar d’alta un llibre nou del que siguis propietari, també pots fer-ho a través del web.

Publicitat
Jocs de taula: Un clàssic modern
 • Què fer
 • Jocs i aficions

Locals de joc per als gamers més avançats, rodejats de la última tecnologia en videojocs, o espais destinats per a gaudir dels jocs de taula més clàssics i alhora innovadors del mercat. A Barcelona pots trobar una oferta molt interessant en associacions, botigues i bars destinats aquelles persones que gaudeixen de llargues sessions de jocs al voltant d’una taula o davant d’una pantalla. Tornejos de rol, concursos de trivial, quizs de música i partides de qualsevol joc imaginable són possibles en comunitat gràcies a locals repartits per tota Barcelona. Vols conèixer alguns?

Room Escape: Només els més hàbils ho resoldran.
 • Què fer
 • Jocs i aficions

Si sempre te les has donat de ser una persona llesta, hàbil, d’aquelles a les qui no se la colen amb facilitat, aquest és el joc perfecte per demostrar-s'ho als teus amics. Segur que ells estaran encantats d’acompanyar-te en aquesta aventura en equip en viu on la lògica i l'enginy són clau per aconseguir fugir d'un espai en 60 minuts, després de reunir pistes i resoldre els enigmes que s'hi plantegen. A Barcelona se n'han instal·lat un munt de locals on podreu passar una hora ben intensa mentre intenteu escapar-vos del recinte. T’hi atreveixes? Aquí en tens uns quants exemples.

Publicitat
Pillow Fight: Un plaer de guerra.
 • Què fer

Hi ha qui prefereix enderrocar parets a cop de maça i es queda d’allò més relaxat. Una alternativa més delicada i alhora reconfortant és la guerra de coixins. Allò que sempre somiaves fer a casa amb els teus germans o amics  però que la mama et tenia prohibit sota amenaça. Pillow Fight Barcelona organitza divertides baralles de coixins totalment anti estressants i recomanables per aquelles persones més guerreres. Només cal que escolliu l’arma (o les armes) i us presenteu al lloc i el dia seleccionats per alliberar l’adrenalina a cops de coixí. En aquesta guerra no hi ha amics que valguin!

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat