Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona Gallery Weekend 2019: Composicions

  • Què fer
'Las universidades desconocidas' (2016), de Felipe Mújica
Foto: Edouard Fraipont
Publicitat

Time Out diu

Torna el Barcelona Gallery Weekend i el programa 'Composicions', que proposa intervencions d'artistes en espais singulars, aquesta vegada a l'esfera pública. El programa comissariat per Juan Canela reflexiona sobre com es construeix l'espai públic a la ciutat del segle XXI, tot a partir d'intervencions heterogènies (performance, pintura, vídeo) a càrrec de diferents artistes que treballen a Barcelona.

La proposta del mexicà Eric Beltran és una performance itinerant per l'Eixample (matí) i la Ciutadella (tarda) feta en col·laboració amb els artesans de capgrossos Taller Sarandaca (de dj. a ds., de 12 a 14 h i de 17 a 20 h; dg., d'11 a 14 h).

Per la seva banda, Marc Vives presenta un projecte sobre el diàleg entre el mar de la Barceloneta i la muntanya, al Club Natació Barcelona (dj., passis a les 20, 21 i 22 h; ds., a les 20 i 21 h; dg., a les 17, 18 i 19 h).

Daniela Ortiz revisitarà el monument a Colom des d'una perspectiva crítica, vinculant el colonialisme i l'actualitat dels menors no acompanyats en una passejada que culminarà a la seu de la DGAIA a l'avinguda Paral·lel (dv. 11 i 17 h).

Felipe Mújica, en la seva intervenció al Passatge de Manufactures, recupera el llegat industrial perdut de Barcelona posant en valor la producció artesanal (de dj. a dg., de 8 a 23 h).

Mercedes Mangrané s'ha inspirat en les geometries del pont de la Torrassa per pintar una sèrie de llenços que sintetitzen els colors del barri i aporten una nova visió a l'element estructural (de dj. a dg., sempre obert).

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà