Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Barcelona: present i futur

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Barcelona: present i futur

Dues categories dels Premis Time Out destaquen iniciatives que ens fan més justos, solidaris i innovadors. Voteu la que més us agradi!

Per Time Out Barcelona Editors
Advertising
Als Premis Time Out també volem premiar aquelles iniciatives que fan de Barcelona un lloc millor: propostes solidàries, lluitadores i acollidores que ens emocionen i ens fan més compromesos amb la nostra societat. El col·lectiu On Són les Dones és un dels tres finalistes del Premi Iniciativa Ciutadana per la seva perseverància en fer visible la desigualtat entre homes i dones als mitjans de comunicació i la seva lluita per aconseguir uns mitjans més plurals i paritaris. Casa Nostra és Casa Vostra és una agrupació d'entitats que promou l'acollida davant les polítiques de fronteres de la Unió Europea. El febrer de 2017, quan va tenir lloc a Barcelona la manifestació més gran del món en favor dels drets de les persones refugiades i migrants, i des de Time Out volem reconèixer la seva tasca. La tercera nominació és pel Sindicat de Llogaters, que lluita contra l'abús immobiliari, pel dret a l'habitatge i per poder viure a la pròpia ciutat. A priori tres punts que haurien d'estar més que garantits però que des de fa uns anys són el bé més preuat.
A Time Out també volem destacar aquelles iniciatives que ens fan pensar en el futur des d'un punt de vista creatiu i ple de bones ideees: és el Premi Holaluz al Projecte Innovador. El Van Van Var és un bar que canvia cada setmana. Sota el pont de Pujades, l'equip del Van Van Market va decidir establir-hi un bar amb les dimensions i equipaments exactes d'un 'food truck': 18 m2 i dues entrades, i un perpetu moviment que fa que cada dilluns hi cuini una furgoneta diferent, totes amb la garantia de l'associació pionera i puntal del menjar de carrer a casa nostra. També volem celebrar la nova etapa de l'Apolo, amb les noves sales La (2) i La (3): de dia, un espai on hi passaran coses (tallers, classes magistrals, exposicions, vermuts), amb cabina de ràdio i un estudi d’edició de vídeo, que vol ser el punt de trobada abans dels concerts a la sala gran i La (2). De nit, un espai obert al cel com a les domus romanes per escapar una estona dels 'beats' del 'clubbing', xerrant, fent una copa o un cigarro. Finalment, hem nominal el Bostik Murals, el Museu d'Art Urbà de la Nau Bostik. Passejant per aquest magnífic espai de La Sagrera hi trobareu obres d'artistes com Sixe Paredes, Btoy, Sebastien Waknine, Bronik i Fernando Leon, per cintar-ne uns quants entre les desenes d'obres.
Recordeu que podeu votar als Premis Time Out amb la col·laboració de Ballantine's i Holaluz fins el dia 30 de novembre. Els guanyadors els decidim entre tots!
Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising