Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
estalviar

Barcelona Top 10: Maneres d'estalviar

Intercanvis, degustacions, inauguracions, cines alternatius... us proposem 10 maneres d'estalviar a Barcelona!

Publicitat

Garrepes i estalviadors! Sabem que la vida a Barcelona està pels núvols, però la solució no només passa per quedar-se a casa prenent un got d'aigua. Per combatre l'encariment de la ciutat, hem seleccionat algunes maneres que us permetran estalviar-vos uns quants euros. No deixeu de fer res per falta de calés!

Passar hores a la biblioteca

Passar hores a la biblioteca

És una bona mesura d’estalvi energètic i, com que n’hi ha força, pots anar variant fins a trobar la més calentona i adient als teus gustos decoratius. S’han d’evitar les hores punta, que és quan les criatures surten de l’escola i hi van a fer els deures, en teoria.

No perdre's ni una degustació
Magritte

No perdre's ni una degustació

Aprofitar les degustacions de productes és un clàssic de l’estalvi urbà. Només has de simular cert interès pel producte i emetre algun judici que et faci semblar un expert en la matèria. Sempre queda molt millor que mostrar la teva voluntat de menjar de gorra.

Publicitat
Comprar a botigues de segona mà

Comprar a botigues de segona mà

Botiguetes, mercadets, plataformes electròniques, fires, cadenes d’ONG... No és el mateix que estrenar, però si tens gràcia i un tipet agraït, pots renovar l’armari per quatre duros. A més, la roba vella sol ser de més bona qualitat perquè estava pensada per durar molt.

Intercanvi

Intercanvi

A internet hi ha plataformes per intercanviar temps, coneixements i objectes. Són ideals per a l’estalvi perquè segur que tens alguna cosa a oferir i una altra cosa que necessites, només es tracta de reunir-les i confiar en els altres. Alguna cosa bona té el segle XXI.

Publicitat
Anar a peu

Anar a peu

És una mesura d’estalvi interessant. No només t’estalvies el transport sinó que et pots arribar a estalviar la quota del gimnàs. Caminant per la ciutat, mates dos pardals d’un tret. A més, tenim la sort que Barcelona és una bona ciutat per passejar, sobretot si evites les obres i la turistada.

Portar el mínim de calés

Portar el mínim de calés

Tots hem tingut aquell amic garrepa que, a l’hora de pagar, mai no porta la cartera. Converteix-te en aquest personatge del grup i segur que arribaràs més bé a finals de mes. L’única cosa que et pot passar és que, pel camí, també perdis els amics. Així encara estalviaràs més.

Publicitat
Ser l'últim al mercat
©Maria Dias

Ser l'últim al mercat

Sobretot a les parades de peix, a última hora de la tarda, fan unes ofertes increïbles. Només has d’estar atent a reclams de la mena: “Que ja s’acaben”. Això vol dir que el gènere ha de sortir sigui com sigui, si no es farà malbé. Podràs sopar escamarlans i llenguado cada vespre!

Anar al Texas
©Maria Dias

Anar al Texas

Atent a les ofertes que fan els cinemes de la ciutat perquè ara ja no tot és tan simple com controlar el dia de l’espectador. N’hi ha que fan dos per un, en uns altres acumules tiquets, uns que et fan consumir una hamburguesa abans i, damunt, ara tenim el Texas que sempre és barat.

Publicitat
Inauguracions de galeries

Inauguracions de galeries

Amb les presentacions de llibres, les inauguracions són el paradigma de la croqueta de gorra, encara que la cosa hagi anat molt a la baixa i sovint només pots arreplegar una copeta de cava i, com a molt, una patata fregida. Convé fer veure que ja has llegit un parell de llibres d’aquell autor.

No sortir de casa

No sortir de casa

És la mesura d’estalvi definitiva si no pots controlar el consum, cosa cada cop més difícil a causa dels reclams sofisticats amb què ens bombardegen. Això sí, a casa no pots engegar la tele perquè va plena d’anuncis ni encendre la cale, que gasta... Vaja, que no surtis del llit.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat