Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Trols, teclat

Barcelona top 10: trols

Dels boscs escandinaus han passat a envair les xarxes... I continuen fent molta por.

Escrit per
Ada Castells
Publicitat

Segons la mitologia escandinava, eren éssers que s'amagaven a la profunditat dels boscos, d'aspecte repugnant i costums malvats. Ara no sabem com són ni on s'amaguen, però es dediquen igualment a fer la punyeta a través de Twitter, Facebook, Instagram... Repassem els trols que hi ha a Barcelona i al món 2.0.

internetsegura@gencat.cat

internetsegura@gencat.cat

Aquesta és l’adreça que ofereix el Govern per si teniu algun trol que us emprenya pel Twitter amb comentaris racistes, misògins, homòfobs, etcètera. L’altra opció és esborrar-vos de la xarxa, que dóna molta tranquil·litat d’esperit. Això sí: es recomana no alimentar-los.

Triangle Friqui

Triangle Friqui

A la zona baixa del passeig de Sant Joan, als voltants de l’Arc de Triomf, hi ha aquest triangle amb punts de referència com Norma Còmics, Kaburi, Play Games and Cards, Freaks i la llibreria Gigamesh on es poden trobar històries fantàstiques que segur que amaguen més d’un trol.

Publicitat
Elisabet Roselló

Elisabet Roselló

Al blog d’aquesta especialista en societat digital hi podeu trobar un article que podreu llegir en vuit minuts –segons ens avisa– i que explica quines són les motivacions dels trols que actuen fent la punyeta a la gent de manera anònima i, afegim, idiota.

Trolls Barcelona

Trolls Barcelona

És una pàgina de Facebook en anglès feta per i per a aficionats del Barça. En el moment d’escriure aquest Top Ten tenia 3.214 'likes'. Diu que serveix per trobar notícies i fotografies divertides del FC Barcelona. Just for fun. Val més prendre-s’ho amb humor.

Publicitat
Troll Luxiona

Troll Luxiona

Encara que tingui nom de 'sex-shop' és una empresa que hi ha a Canovelles especialitzada en il·luminació perquè els arquitectes facin brillar les seves obres. A la seva web tenen exemples de projectes que ens han deixat enlluernats com la Roca Gallery de les Corts.

‘El raptor de gnoms’

‘El raptor de gnoms’

En aquesta novel·la, Jordi de Manuel ens explica la història de Dragan Isakovic, que viu com un ermità de Collserola amb l’objectiu d’alliberar gnoms de jardí (la versió amable dels trols, que aquí també colem). L’inspector Marc Sergiot serà l’encarregat de...

Publicitat
Bar Troll

Bar Troll

Segons l’Urban Diccionary aquest és un bar especialment lleig i fastigós on et pots beure tot l’alcohol del món que ben segur serà de garrafa. Aquest diccionari més aviat es refereix a pubs anglesos, però tots sabem que, a Barcelona, també en tenim.

Gnom del Barça

Gnom del Barça

A la botiga on-line WorldSoccerShop s’hi pot trobar la figureta d’un gnom vestit del Barça que celebra un gol. És de ceràmica i està rebaixada a 12,99 dòlars. La recomanen clients de Nova Jersey i Texas, on hi ha un friquisme imperant. Quan tindran la versió trol?

Publicitat
L’home del sac

L’home del sac

En la cultura escandinava els trols viuen als boscos, són bruts i malcarats. Tenen la mania de segrestar els nens durant la nit, ben bé com el nostre home del sac, que amb l’educació políticament correcta i antitraumes d’infantesa ha desaparegut del mapa.

El Bosc de les Fades
  • Bars i pubs
  • Cocteleries
  • Ciutat Vella

És aquell bar encantat que hi ha al Museu de Cera, atapeït de decoració fantàstica. Hi predominen els éssers màgics de bona fusta, especialment les fades, però ja se sap que als boscos sempre s’hi amaga algun trol amb mala llet, especialment si s’hi ha muntat un bar.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat