Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Base Nàutica Municipal

  • Què fer
  • El Parc i la Llacuna del Poblenou
Base Nàutica Municipal de Barcelona
Base Nàutica Municipal de BarcelonaBase Nàutica Municipal de Barcelona
Publicitat

Time Out diu

Cursos de vela, lloguer de caiac i pàdel surf i esports de platja i mar per a tots els públics

La Base Nàutica Municipal de Barcelona és un equipament públic destinat al foment i la pràctica d'esports de platja i marítims com el pàdel surf i el windsurf, i la navegació d'embarcacions com el caiac, el catamarà, l'optimist i el patí català. Al centre hi fan cursos i formacions per a infants i adults de diversos nivells d'expertesa, i també estan especialitzats en la preparació d'exàmens de titulació nàutica com el PER (Patró d'Embarcació d'Esbarjo). A les mateixes instal·lacions hi ha el restaurant La Base by Farré, amb una bona terrassa a peu de sorra. 

Cursos de vela i preus orientatius

Si busques aprendre a navegar a vela, a La Base Nàutica hi trobaràs cursos de catamarà, de patí català, i d'optimist, aquest últim per a infants. Tots els cursos ofereixen diversos nivells de dificultat (A,B i C) i hi ha la opció de provar amb dues hores de classe (una única sessió) o comprar un pack de diverses sessions. Per a fer-se una idea: el pack de 4 sessions (8 hores) de pati català val 217 €. 

Cursos infantils

La Base Nàutica ofereix cursos per a infants i també oganitza un casal d'estiu i un casal de tardor amb diverses modalitats d'embarcació disponibles en funció de la preferència i l'edat: optimist, catamarà i patí català, però també pàdel surf, caiac i skate. Els preus per setmana, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, ronden els 155 €/setmana per alumne, o bé 200 € si inclou el dinar (en aquest cas, l'horari és de 9 a 15 h).

Lloguer de material

Si el que vol és llogar caiac o una taula de pàdel surf i sortir al mar pel teu compte, també tens aquesta opció. El lloguer de taules de pàdel i caiacs ronda els 15 € per 90 minuts. 

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Adreça
Av. del Litoral, s/n
Barcelona
08005
Transport
Llacuna (L4)
Horaris
Horaris variables durant l'any. Consultar-los al web.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà