Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bases legals Concurs La Grossa 2021

Participant en el concurs s'accepten aquestes bases legals

Escrit per
Màrqueting Time Out
Publicitat

BASES DE PARTICIPACIÓ DE LA ACCIÓ COMERCIAL

GUANYA DOS-CENTS MIL EUROS AMB TIME OUT I LA GROSSA CAP D’ANY

Primera – Objecte

Time Out Barcelona organitza la acció comercial Guanya dos-cents mil euros amb Time Out i La Grossa Cap d’Any” amb la finalitat d’obsequiar amb un bitllet del número 28118 de La Grossa Cap d’Any a cadascuna de les trenta primeres persones que contestin correctament la pregunta formulada als stories del nostre perfil Instagram.

Cadascun dels guanyadors podria guanyar dos-cents mil euros en cas que el número dels bitllets obsequiats resultés guanyador del primer premi del sorteig La Grossa Cap d’Any que se celebrarà el dia 31 de desembre de 2021.

Segona – Característiques del concurs

2.1 Àmbit subjectiu 

La participació en el concurs és oberta a totes les persones majors d’edat i, especialment, a aquelles que són lectors de la revista Time Out Barcelona i seguidors de La Grossa de Cap d'Any.

2.2 Forma de participació i mecànica

Des del dia 21 de desembre de 2021, a les xarxes socials de Time Out es donaran pistes que permetran conèixer quin és el lloc o establiment de Barcelona on els lectors de Time Out podran aconseguir el premi.

El dijous 23 de desembre de 2021, a les 13 hores, donarem l'última pista, la definitiva. I les primeres 30 persones que responguin els nostre post de participació amb la resposta correcta, guanyarà un bitllet. Això sí: Time Out Barcelona es posarà en contacte amb vosaltres des dels nostres perfils oficials, us demanarem nom complert, DNI i correu electrònic i haureu de respondre el mateix dia. Els guanyadors rebreu la còpia del bitllet en un correu electrònic amb la confirmació de les vostres dades, i Time Out serà dipositari de tots els bitllets.
En el cas que un concursant contesti de forma incorrecta , no podrà ser premiat ni tindrà una segona oportunitat, passant el torn al següent concursant per ordre de resposta, i així successivament fins que s’obtingui el número de loteria objecte la acció.

Time Out enviarà als guanyadors una còpia del bitllet del número 28118 de la loteria La Grossa Cap d’Any, especificant el nom i el DNI de la persona guanyadora d'aquest bitllet. 

Cada participant només pot obtenir un únic bitllet de La Grossa Cap d’Any.

Time Out Barcelona retornarà a Loteries de Catalunya els bitllets que no hagin estat entregats en el cas que quedés desert part del premi, atesa la condició de Time Out Barcelona de dipositària dels bitllets destinats a aquesta acció comercial.

Tercera – Condicions i limitacions a la participació

Els participants en la acció comercial han de ser majors d’edat.

No pot participar personal adscrit a Loteria de Catalunya, ni a Time Out Barcelona, així com tampoc cap persona relacionada professionalment amb aquesta acció comercial, o amb la publicitat d’aquesta o de La Grossa de Cap d'Any.

Quarta – Dret d’ús d’imatge i veu

El fet de participar en aquesta acció comercial implica el consentiment per a l’ús del nom i cognoms, la difusió de la imatge i la reproducció de la veu dels guanyadors beneficiaris de la acció, de manera que Time Out Barcelona es reserva els drets d’ús sobre els esmentats conceptes amb finalitats exclusivament publicitàries i de acció comercial de Time Out Barcelona, inclosos qualssevol drets de reproducció o distribució, sense cap limitació ni temporal ni geogràfica, i sense que els participants puguin reclamar cap indemnització econòmica ni per cap altre concepte per l’exercici dels esmentats drets per part de l’organització.

Cinquena – Acceptació de condicions 

Totes les persones participants d’aquesta acció, pel fet de participar-hi, accepten les condicions que la regeixen i el criteri i la decisió que Time Out Barcelona adopti sobre qualsevol qüestió que se’n derivi.

Sisena – Altres estipulacions

Aquestes bases són accessibles a través del web de Time Out Barcelona http://www.timeout.cat.

Time Out Barcelona, es reserva el dret de modificar les condicions d’aquesta acció comercial en qualsevol moment, i fins i tot d'anul·lar-la o deixar-la sense efecte, sempre que hi concorri causa justificada. En aquests supòsits, Time Out Barcelona, es compromet a comunicar a través de la pàgina web Time Out Barcelona les bases modificades, o si escau, l'anul·lació de la acció comercial en el seu conjunt, de manera que tots els participants en siguin coneixedors.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat