Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Bases legals per al concurs de 200 euros al REC

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Bases legals per al concurs de 200 euros al REC

Guanya 200 euros per gastar-te'ls on vulguis

Per Germà Bustamante
Advertising

Esteu proporcionant la vostra informació a Time Out Barcelona. El motiu pel qual demanem la vostra direcció de correu electrònic i telèfon és per poder-nos posar en contacte amb el participant en cas que sigui el guanyador/a de la promoció.

La participació en aquest sorteig és voluntària. Les dades personals que ens faciliteu es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades de Time Out Barcelona.

Un cop tancat el període de participació (24 de maig) s’atorgarà el premi entre totes les respostes rebudes, a través d’un sorteig emprant l’eina www.random.org.

El premi consisteix en 200 euros per gastar lliurament en qualsevol de les pop up stores del REC.0 d’Igualada.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no és possible que aprofiteu el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Time Out Barcelona no us haurà de compensar.

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases, i del criteri de Time Out Barcelona pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising