Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right BCN Design Week i FADfest 2015: Un mes de disseny a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Esplanada del DHUB
©Maria Dias

BCN Design Week i FADfest 2015: Un mes de disseny a Barcelona

No cal ser professional de la matèria per gaudir del disseny. Comproveu-ho a les exposicions, conferències i altres propostes que organitzen en el marc dels festivals de disseny de la ciutat

Per Eugènia Sendra
Advertising

Juny és el mes dels festivals de disseny a Barcelona: a l'agenda coincideixen el Barcelona Design Week, que celebra la desena edició de la trobada per a professionals de la disciplina (del 8 al 14 de juny), i el FADfest, el festival que reivindica les diferents branques de la institució centenària (del 29 de juny al 5 de juliol). Feu una ullada als programes, o quedeu-vos amb algunes de les activitats més destacades de les cites de disseny!

Timeless. Massimo Vignelli

Art

El Museu del Disseny fa un homenatge a Massimo Vignelli, un dels creadors més influents del darrer terç del segle XX com demostren els seus treballs per a United Airlines, United Colors of Benetton, i la senyalització del metro de Nova York. L'estudi Husmee ha reunit una selecció de cartells realitzats per 54 estudis –entre els quals destaquen Mariscal, Eskenazi i Satué– a més d'algunes peces de mobiliari signat per Vignelli.

Sóc artista
©Anuar Khalifi

Sóc artista

Art

En l'era de la connectivitat, l'art transcendeix l'espai i el temps. El repte del creador és ser un bon artista, però també fer-se visible... què és el que ha de fer un artista de Barcelona per ser vist, sentit i reconegut, perquè el públic pugui gaudir d'ell? Aquesta és la pregunta que llancen des de Mitte a artistes, dissenyadors, fotògrafs i arquitectes, que exposen les seves creacions i parlen de l'experiència a la ciutat. La galeria aprofita per celebrar el seu quart aniversari juntament amb Anuar Khalifi, Chamo San, Lapin, Marcel Perdragosa, Guim Costa i Elisa Munsó, entre d'altres.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising