Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Regalem 20 entrades per a l'expo David Bowie is

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

David Bowie
David Bowie

Regalem 20 entrades per a l'expo David Bowie is

Us en donem tres motius contundents per anar corrents a veure l'exposició de l'any a la nostra ciutat. I, a més, tenim 20 entrades per sortejar, participeu!

Per Time Out en col·laboració amb 'David Bowie is'
Advertising

'DAVID BOWIE is' és sens dubte un dels grans esdeveniments culturals de l'any de la nostra ciutat. El 2013 el Victora and Albert Museum de Londres va organitzar l'exposició i des de llavors ha fet una gira per tot el món recollint èxits. La mostra ja ha rebut més d'un milió i mig de visitants i ara ha aterrat al Museu del Disseny de Barcelona, on es podrà gaudir fins al 25 de setembre. Hi ha més de 300 objectes originals que commemoren la vida artística de Bowie que cal conéixer. És una cita molt especial perquè Barcelona és l'única ciutat de l'Estat que acollirà l'expo i no volem que us la perdeu! Per això, sortegem 20 entrades individuals que els guanyadors podran utilitzar amb total llibertat, triant el dia i l'hora que vulguin, reservant online prèviament, i sense necessitat de fer cues ni esperes. Apunteu-vos!

David Bowie is
Xavier Mercade

1. És una experiència audiovisual completa

Gràcies a l'ús de la tecnologia multimèdia del nivell més avançat, aquesta retrospectiva sobre David Bowie rememora amb un gran luxe de detalls la carrera d'aquest creador excepcional a través de material audiovisual poc conegut de vídeos musicals, fotografies, vestits, pel·lícules... Va ser un dels artistes més avantguardistes i influents de la seva generació i el recorregut de l'exposició mostra clarament el seu estil canviant i la seva reinvenció constant durant cinc dècades.

David Bowie is
Xavier Mercade

2. Explora els processos creatius de David Bowie

L'exposició no només se centra en l'artista sinó que també dóna visibilitat al treball col·laboratiu de Bowie amb artistes i dissenyadors demostrant així com la seva obra va influir i rebre la influència de moviments més amplis en els àmbits de l'art, el disseny, la música i el teatre. Dissenys d'escenografia, il·lustracions per a portades de discos, storyboards mai vistos fins ara, així com alguns dels esbossos, partitures i textos del mateix Bowie us revelaran l'evolució de les seves idees creatives.

Advertising
Kanzai Yamamoto
David Bowie is

3. La ciutat s'omple d'activitats relacionades amb Bowie

L'exposició de Bowie suposa un esdeveniment tan important que la influència del mític cantant britànic surt del Museu del Disseny i arriba a altres punts de la ciutat. Per exemple, l'Auditori acollirà un concert simfònic de l'OBC i una sèrie de pel·lícules. Per una altra banda, la UPF Barcelona School of Management farà un cicle de conferències centrades en Bowie en què participaran destacades personalitats relacionades amb l'artista com Kansai Yamamoto, Francis Whately o Denis O'Regan.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising