Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 coses que no saps de l'obra E.V.A

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

E.V.A
E.V.A

5 coses que no saps de l'obra E.V.A

Les T de Teatre i Julio Manrique presenten nou espectacle al Teatre Romea. No us el perdeu!

Per Time Out en col·laboració amb Focus
Advertising

E.V.A. és l'Escala Visual Analògica del Dolor. I també és una comèdia dramàtica, on quatre històries creuades de quatre excompanyes d’escola ens faran reflexionar sobre el dolor, la seva poètica i les seves formes. Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca són els encarregats de donar vida a aquest nou espectacle de la companyia T de Teatre i dirigit per Julio Manrique, que es podrà veure del 30 de juny al 6 d'agost al Teatre Romea. Descobriu les curiositats que s'amaguen darrere la peça!

 

Petits contes misògins
T de Teatre

1. És l'espectacle amb que T de Teatre bufa les espelmes del 25 aniversari

La companyia T de Teatre va ser fundada l'any 1991 i enguany celebra els seus vint-i-cinc anys sobre els escenaris. Àgata Roca, Mamen Duch, Carme Pla i Marta Pérez han representat més de 2.700 funcions, han convocat l’assistència de prop d’un milió d'espectadors i han creat una desena d'espectacles com ara Petits contes misòginsHomes! i Criatures. I no només això, també han col·laborat amb directors com Javier Daulte (Com pot ser que t’estimi tant), Alfredo Sanzol (DelicadesAventura!), Pau Miró (Dones com jo) i Ciro Zorzoli (Premis i càstigs).

E.V.A
E.V.A

2. El dolor és el protagonista

Durant la seva trajectòria, les integrants de T de Teatre han abordat temes com la maternitat, el sexe, les crisis generacionals i la pràctica escènica. Ara, el dolor és el protagonista d’aquesta comèdia dramàtica que parla de la poètica que de vegades l'acompanya i ens presenta un catàleg de les diverses formes que adopta: dolor físic, crònic, somàtic, neuropàtic, dolor vital, moral, quotidià, de l'ànima... 

Advertising
E.V.A
E.V.A

3. És una obra eminentment femenina

L'obra ens explica les històries de quatre antigues companyes d'escola: una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l'E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l’Eva!), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s’ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida. Una dosi de realitat en clau de comèdia que ens farà reflexionar i riure per parts iguals.

Grec 2017
Festival Grec

4. S'emmarca dins la programació del Grec 2017

El Grec és el famós festival internacional de teatre, dansa, música i circ que cada juliol porta a Barcelona els millors espectacles d'arts escèniques. Apostant sempre pel teatre innovador de qualitat i també amb el clar objectiu de promoure l'escena catalana, aquest any E.V.A. ha estat una de les escollides per formar part de la programació estiuenca del Grec d'aquest any.

Advertising
Julio Manrique
David Ruano

5. És una peça dirigida i coescrita per Julio Manrique

El famós actor, director i també productor teatral no només és el director d'E.V.A. sinó que també és un dels responsables de la creació de la peça. Segons ell mateix, l'obra, que ha escrit juntament amb Marc Artigau (UshuaïaT’estimem tant, Grace) i amb l'actriu, traductora i dramaturga Cristina Genebat (Santa Nit), va ser concebuda i escrita pensant en les intèrprets de T de Teatre.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising