Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Clean City
Christina GeorgiadouClean City

5 itineraris per fer-te un Grec a mida + 2 extres!

Aquest any, més que mai, la programació del Grec s'adapta a tu per tal que facis el recorregut que més t'agradi... a preu paquet!

Time Out en col·laboració amb ICUB
Publicitat

La vida artística de la ciutat no seria la mateixa si no existís el Grec. Des de ja fa més de 40 anys, aquest festival internacional de teatre, dansa, música i circ porta cada juliol a Barcelona els millors espectacles d'arts escèniques. Els seus objectius de presentar propostes artístiques excepcionals, de potenciar el talent local i d'ampliar l'interès per les arts l'han convertit en un esdeveniment de referència a escala europea. La seva programació és tan àmplia i diversa que l'edició 2017 arriba amb novetats per oferir-nos una nova forma de viure el festival. A partir d'ara podeu gaudir dels espectacles lliurement o bé seguint alguns dels itineraris preparats que apleguen els espectacles segons la seva temàtica o el públic a qui van adreçats. Bussegeu entre els itineraris i trobeu el vostre, n'hi ha per tots els gustos!

Itineraris Grec 2017

Pels amants de Grècia
Julian Mommert

1. Pels amants de Grècia

Els eixos del Grec 2017 són el Mediterrani i el concepte de viatge, migracions, comerç, intercanvi. Per explicar aquesta història s'han convidat diversos creadors d'Atenes. Per tant, l'itinerari 'Grècia al Grec' proposa espectacles que ens parlen de la Grècia d'ahir i d'avui com Troyanas (Eurípides/Carme portaceli), Clean City (Anestis Azas/Prodromos Tsinikoris), Inflammation du verbe vivre, Les larmes d’Oedipe (Wajdi Mouawad), The Great Tamer (Dimitris Papaioannou) i Aerites Dance Company (Cementary).

Pels que viuen l'estiu intensament
E.Moreno Esquibel

2. Pels que viuen l'estiu intensament

Montjuïc és un dels tresors de Barcelona i no hi ha millor forma de gaudir-lo que durant l'estiu amb les moltes activitats a l'aire lliure que allà se celebren. L'itinerari 'Grec Nits d'estiu' us proposa passar 5 nits sota les estrelles gaudint de dansa, música i teatre de text amb els següents espectacles: Vagamundo (Banda Municipal de Barcelona/Santiago Auserón/Ricardo Casero), Fermín Muguruza & Micaela Chalmeta Big Band, Tempo de luz (Carmen Linares/Arcángel/Marina Heredia), Calígula (Albert Camus/Mario Gas) i Fidelis Fortibus (Circus Ronaldo).

3. Pels més exigents

Si el que realment us interessa són els grans noms de les escenes de la dansa, el circ, el teatre i el flamenc, l'itinerari 'Grec Selecció' és el vostre! Tindreu l'oportunitat de veure Jacopo Godani amb la Dresden Frankfurt Dance Company amb un programa mixt (Metamorphers, Echoes from a restless soul,  Moto perpetuo), Israel Galván (La fiesta), Jordi Savall/Hespèrion XXI (Ibn Battuta. El viatger de l’Islam), Beware of pity (Stefan Zweig/Simon McBurney/Complicité/Schaubühne) i La grenouille avait raison (James Thierrée/Compagnie du Hanneton).

4. Pels exploradors agosarats

Crida als innovadors! Si el que busqueu és inspiració i propostes trencadores, amb l’itinerari ‘Grec Exploradors’ descobrireu espectacles diferents per la temàtica que toquen, pels llenguatges que utilitzen o bé pels escenaris on transcorren. Gaudiu de We love arabs (Hillel Kogan/Drôles de Dames), No se registran conversaciones de interés (Roger Bernat/FFF), Who is Me. Pasolini (Poeta de las cenizas) (Àlex Rigola), Cine (La tristura) i Fugit (Cia. Kamchàtka).

Pels que van en família
Carles Calero

5. Pels que van en família

I què passa amb els més petits? El festival també pensa en ells i per això ofereix ‘Grec En Família’ amb una pila de propostes interessants i de caire internacional. Pares i fills s’ho passaran igual de bé amb aquests espectacles que tenen un missatge per a cada membre de la família: Halka (Groupe Acrobatique de Tanger), Douar (Cie Accrorap/Kader Attou), Invisibles (21è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris/Joan Arqué/Joan Ramon Graell), CorroC (Escarlata Circus) i El buit (Sergi Ots/Cia. Estampades/Cia. Impàs).

Itineraris extra!

6. Pels més creatius

Barcelona està plena de talent i el Grec, amb l'ajuda de les Fàbriques de Creació de la ciutat, vol donar suport als nous artistes perquè puguin realitzar els seus projectes donant suport a la producció. L'itinerari 'Grec creació' ajuda a conèixer alguns d'aquests espectacles que s'han anat preparant durant tot l'any per ésser representats al festival com Taiat Dansa (Sant Andreu Teatre), Habemus Corpus (Miquel G.Font) o Històries d'Istanbul, a contrapeu (Yeşim Özsoy).

7. Pels del talent local

Teatre però sobretot molta música és el que trobareu dins l'itinerari 'Grec complicitats'. Per donar empenta, suport i visibilitat de manera preferent al talent de casa nostra, el festival ha teixit una xarxa de sales teatrals, entitats i equipaments pels quals transitaran artistes de diversos estils. Horacio Avilano al Harlem Jazz Club, Sara Pi a la Sara Barts, Saphie Wells & The Swing Cats al Jamboree són alguns exemples. Pel que fa al teatre, es representaran obres com Bodas de Sangre (Federico García Lorca/Oriol Broggi) a la Biblioteca de Catalunya.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat