Benvinguts a pagès 2018

Què fer

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Tercera edició de la fira Benvinguts a pagès, una gran oportunitat per redescobrir l'origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula. Els dies 9 i 10 de juny, pagesos i pageses de tota Catalunya obriran les portes de les seves explotacions per ensenyar-nos els ramats, els horts, els obradors, els camps... La millor manera de conèixer, degustar i comprar els productes de la nostra terra, en el seu lloc d'origen i directament de la mà dels seus productors.

Barcelona participa activament al projecte amb donant al públic l’oportunitat de conèixer les interioritats del funcionament d’una Confraria de pescadors. A Barcelona la confraria garanteix una bona relació entre l’oferta i la demanda i les visites guiades gratuïtes permetran entendre els circuits que segueix el peix un cop han estat capturat. El mar continuarà essent protagonista a través de la visita a la segona explotació que obrirà portes els dies 9 i 10 de juny. Cap a Mar disposa de diferents vaixells del moll que segueixen oferint el peix diàriament des de la proximitat i la qualitat. Els visitants es podran endinsar en la tradició i cultura marineres del barri de la Barceloneta que ensenyarà una activitat del sector primari en un entorn urbà. L’oferta d’activitats a la capital catalana es complementarà amb una visita guiada a l’obrador de La Cervesera del Poblenou on s’explicarà el procés d’elaboració de la cervesa artesana i inclourà un tast final de producte. L’experiència Benvinguts a Pagès a Barcelona es completarà amb la possibilitat de degustar el menú Benvinguts a Pagès al restaurant Sergi de Maià, que inclourà plats representatius de l’oferta culinària amb elements propis de diferents territoris del país.

Detalls

També t'agradarà