Big Draw 2018: Barcelona dibuixa

Què fer Gratis
Big Draw 2017
1/2
Big Draw 2017
Big Draw 2017
2/2
Big Draw 2017

Time Out diu

El Museu Picasso impulsa i organitza una nova edició, la novena, de Big Draw. La Festa del Dibuix. Aquesta iniciativa cultural de caràcter lúdic i oberta a tothom que va néixer a Londres l'any 2000 té com a objectiu potenciar l’apropament al món de l’art i de la cultura a través de l’experiència de dibuixar.

L’edició d'enguany amplia el seu radi d’acció i, a més de la zona del Museu Picasso, s’estén a d’altres zones de la ciutat: la Fundació Joan Miró, el MACBA, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Museu del Disseny de Barcelona, amb 40 tallers gratuïts amb artistes, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors que ens proposen divertides activitats per a tothom que vulgui experimentar, de manera lliure, espontània i gratuïta el món del dibuix.

Entre d'altres, destaca el desplegament que farà Perico Pastor a la Sala Oval del Museu Nacional, on preveu dibuixar el dibuix més gran realitzat a Barcelona fins a la data. Sobre un llenç de 700 metres quadrats de paper, l'artista reproduïrà un ball amb figures dansant; és un dibuix participatiu i el públic podrà fer-hi la seva aportació.

També a la muntanya de Montjuïc podreu descobrir com treballen Regina Giménez, que proposarà un taller per treballar amb els materials de Joan Miró (postals, caixes de cartró i papers) i Martín Vitaliti, que durà a terme un gran còmic fet de còmics. Al centre, a tocar del Picasso, trobareu la intervenció de Marcel·lí Antúnez, un poema fet amb lletres de forma animal inspirat en el 'Bestiari' de Pere Quart. 

A la Fundació Vila Casas, l'artista Joe Milne demostrarà com a partir d'elements simples i jocs de plecs s'arriben a crear estructures complexes, tot emulant els models cel·lulars. La il·lustradora Carlota Juncosa, a l'eix comercial Glòries, fa una proposta divertida consisntent en expandir microorganismes. No cal saber dibuixar per participar-hi!

 

 

Detalls

També t'agradarà