Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Black Friday

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Oriol Miralles

Black Friday

Si us agrada aquesta jornada en què les botigues rebenten preus, celebreu-la amb el pack cerveser que proposa Moritz!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Cada any, als Estats Units, la campanya de Nadal comença l’endemà d’Acció de Gràcies, que és el quart dijous de novembre. Algú va tenir la bona idea de fer-ho amb grans descomptes a tots els comerços i establiments, i des d’aleshores el dia en qüestió es coneix com a Black Friday. Una tradició que ha anat creixent, que s’ha instal·lat amb força a casa nostra i que, enguany, cau el 23 de novembre.

Per celebrar-ho amb un gust ben negre, la Moritz Store té una proposta ben saborosa: el Pack Black Friday, que inclou una ampolla de Moritz Negra, un Marceltone de 80 g de Triticum (panettone versió xocolata) i una samarreta (a triar entre tres models). No us decebrà! La icònica Moritz Negra (que s’ha convertit en un clàssic de la casa per petició popular) és una cervesa de tipus stout, color negre intens, opaca i molt fàcil de beure. El seu gust i la seva aroma torrada us traslladaran directament al món del cafè i del cacau, i la seva escuma, densa i fina, farà que us llepeu els bigotis! I si, a sobre, la marideu amb unes bones postres de xocolata, com el Marceltone, voldreu que el Black Friday no s’acabi mai. I el millor de tot és el preu del pack: només 24,95 €. El trobareu disponible entre el 23 i el 25 de novembre, així que reserveu data i apropeu-vos a la Moritz Store, no sigui que us quedeu sense el vostre pack! ν

Moritz Store. Rda. Sant Antoni, 39. M: Sant Antoni.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising