Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Blanc Festival 2019

Blanc Festival 2019

Què fer Museu del Disseny de Barcelona , El Parc i la Llacuna del Poblenou dijous 3 octubre 2019 - dissabte 5 octubre 2019
Blanc Festival
Foto: Blanc Festival

Time Out diu

Onzena edició del festival de disseny i creativitat, que en aquesta ocasió se celebrarà al Museu del Disseny. Seran tres dies per conèixer professionals locals i internacionals a través de conferències i masterclass, amb l'afegitó i novetat de l'espai Brut, on podreu descobrir diferents processos creatius.

Del programa destaquen les conferències de l'agència creativa Snask, la il·lustradora Malika Favre i la dissenyadora Annie Atkins, que ha firmat la direcció gràfica de films com 'Gran Hotel Budapest' de Wes Anderson; els tallers i també la subhasta gràfica, els beneficis de la qual es destinaran a alguna associació sense ànim de lucre (ds., 13 h). A banda, no us perdeu el treball en directe d'Estudio Baselina i la ceramista Virginia Mars, entre d'altres.

Una vegada més, un mestre del disseny pujarà a l'escenari del Blanc: en aquesta ocasió l'homenatjat és Jordi Pericot (1931), artista plàstic, teòric i pedagog del disseny (la conferència és ds., 16.10 h).

Detalls

Lloc de la ubicació Museu del Disseny de Barcelona
Web del lloc www.museudeldisseny.cat
Telèfon de la ubicació 93 256 68 00
Adreça Edifici Disseny Hub Barcelona
Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38
Barcelona
08018
Transport Glòries (M: L1)
Preu A partir de 45 €
Horaris De dt. a dg., de 10 a 20 h

Dates i hores

Els usuaris diuen