Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Brain Film Fest 2020 [AJORNAT]

  • Què fer
  1. Our time machine
    Yang Sun, S. Leo ChiangOur time machine
  2. Hunting for Hedonia
    Pernille Rose GrønkjærHunting for Hedonia
Publicitat

Time Out diu

Del 19 al 22 de març torna al Teatre del CCCB el Brain Film Fest, festival internacional de cinema dedicat al cervell. El festival celebra enguany la seva tercera edició, que obre la mirada per explicar la ment des d’òptiques diverses i durant quatre dies es presenta un programa d’audiovisuals, debats i tallers que reflexiona sobre les malalties que afecten aquest òrgan i sobre la seva funció com a acumulador de coneixement, memòria i identitat.

El film inaugural serà 'Our time machine' (20 de març) de S. Leo Chiang -que assistirà al festival- i Yang Sun i que explica la història de l’artista Maleonn (Shanghai, 1972), qui s’enfronta a l’Alzheimer del seu pare, un important director d’òpera. La clausura (22 de març) serà el documental 'Hunting for Hedonia', de Pernille Rose Grønkjær, que revisa la història de la tècnica anomenada Brain Deep Stimulation (BDS) amb tots els reptes ètics i filosòfics que planteja. Dissabte 21 i diumenge 22 de març es podran veure els 20 curtmetratges de 7 països i els 8 micro-curts a competició, seleccionats per un comitè d’experts entre les 260 propostes rebudes.

Detalls

Adreça
Preu
L’assistència al Brain Film Fest és gratuïta per a totes les activitats, excepte els tallers. La inscripció als tallers té un preu de 4€-6€.
Publicitat
També t'agradarà