Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Busquem el millor carrer de Barcelona!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Passeig de Gràcia, Barcelona
Passeig de Gràcia, Barcelona

Busquem el millor carrer de Barcelona!

Volem la teva opinió. Ajuda'ns a trobar-lo!

Advertising

Barcelona està plena de carrers emblemàtics que donen personalitat pròpia als barris. El carrer Parlament, per exemple, és ple de bars i nous restaurants i s'ha convertit en un dels preferits pels barcelonins per sortir a fer el vermut i el brunch. També el carrer Aldana és una bona opció.

El Passeig de Gràcia és, també, un dels grans emblemes de Barcelona perquè recull un bon número d'edificis que formen part de l'ADN de la ciutat. I no podria faltar a les apostes Enric Granados, un oasi de pau a l'Eixample barceloní.

També ens agrada el bullici del carrer Carders, al Born, i la màgia dels tres Sant Peres (ja sabeu, els "germans" Més Alt, Mitjà i Més Baix). Alguns, pensaran que el seu carrer principal es troba a la Barceloneta o es decidiran pels carrerons tranquils i màgics d'Horta.

Tampoc poden faltar els carrers de Gràcia que, no només competeixen per tenir el carrer més ben guarnit a la festa major del barri, sinó que ens fascinen quan hi passem: Verdi, Perla, les Tres Senyores, Bruniquer, Ramon i Cajal...

Les propostes són moltes i segur que les vostres idees encara seran més extenses. Va, expliqueu-nos, quin és el vostre carrer preferit de Barcelona?

 
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising