Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Incapto
Foto: Incapto

3 passes per assaborir un cafè de qualitat i sostenible a casa o a l'oficina

Si us encanta el cafè amb tot el sabor, amb Incapto i les seves cafeteres superautomàtiques degustareu un cafè acabat de moldre en tan sols 30 segons. Perfecte per no renunciar al plaer entre les presses de la rutina!

Time Out en col·laboració amb Incapto
Publicitat
Un dels plaers que més ens representa com a societat és el de gaudir de les petites pauses, cafè a mà. Partir el dia en moments i parar a assaborir tota la qualitat d'un cafè acabat de fer és dels nostres costums favorits. I, encara que no sempre tinguem temps per buscar els millors bars on gaudir d'aquests instants, no volem renunciar al goig del cafè acabat de moldre. Per aquesta raó, propostes com les d'Incapto Coffee són un delit perfecte del dia a dia. I és que per gaudir al 100% del sabor d'un cafè, ha d'haver estat molt al moment i allà mateix i Incapto us porta l'experiència del cafè d'especialitat en gra amb les seves cafeteres superautomàtiques que molen i preparen el cafè en 30 segons. Disposen de moltes varietats perquè escolliu amb quin plaer voleu fer les vostres pauses i el millor de tot és que us ho portaran allà on vulgueu: ja sigui a casa o a l'oficina. S'han acabat els dies de càpsules d'alumini que s'acumulen a la cafetera i que són molt contaminants per al medi ambient, ja que amb el cafè en gra reduireu moltíssim els vostres residus. No és genial cuidar el paladar i el planeta alhora? Seguiu llegint i us expliquem com podeu començar a degustar aquest cafè sostenible.
On vulgueu i quan vulgueu
Foto: Incapto

1. On vulgueu i quan vulgueu

Hi ha tantes maneres de prendre cafè com persones hi ha al món. Els que no poden sortir de casa sense el del matí, els que no aguanten les reunions de la tarda sense el del migdia i fins i tot aquells que no volen renunciar a un berenar ple de sabor. El dia està carregat de moments en què el cafè ens acompanya i tenir a la nostra disposició un que sigui de gran qualitat sense haver de baixar al bar és tot un luxe. Amb Incapto, podreu tenir la seva cafetera superautomàtica on vulgueu, a casa o a l'oficina, i rebre-hi les varietats de cafè que més us agradin. Res de perdre temps!
Un món de sabors a la vostra tassa
Foto: Incapto

2. Un món de sabors a la vostra tassa

De múltiples intensitats com a mescla, descafeïnat o molt intens, i de tots els racons cafeters del planeta: Guatemala, Etiòpia, Rwanda, Perú, Costa Rica o Colòmbia, ... Entre totes aquestes opcions trobareu les millors varietats de cafè en gra d'origen i cafè en gra blend. A més de treballar amb la sostenibilitat, deixant enrere l'ús de càpsules que perjudiquen el medi ambient, també treballen amb la traçabilitat: coneixen l'origen de cada cafè de la manera més propera possible i col·laboren directament amb finques, caficultors i cafès exclusivament verificats per Beatriz Mesas, la seva experta tastadora professional.
Plaer en 30 segons
Foto: Incapto

3. Plaer en 30 segons

Estem acostumats a tenir cafè en qüestió de segons, però... cafè molt en 30 segons? Si us pensàveu que això només ho tindrieu en llocs concrets, aneu equivocats perquè amb tan sols un clic la cafetera es posarà a moldre el gra i tindreu la vostra tassa plena en un tres i no res. És una opció perfecta per no renunciar a la qualitat al nostre dia a dia: amb les presses de sortir de casa al matí o amb el breu temps de pausa entre l'horari laboral. Voleu començar a provar-ho? Us avisem que si sou una empresa, ajudaran a filtrar els vostres residus: converteixen els pòsits dels cafès que consumeixen les empreses gràcies a la cooperativa d'inserció laboral Bolet Ben Fet, que els transforma en material orgànic per cultivar bolets.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat