Campanades de Cap d’Any

Què fer Gratis

Time Out diu

El compte enrere de l'any que se'n va el marquen les darreres dotze campanades, que tothom segueix amb fervor. El 31 de desembre Barcelona celebra les campanades de Cap d’Any i menjarà els raïms novament al voltant de la Font Màgica de Montjuïc, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina; una trobada per passar-ho bé plegats i donar la benvinguda al 2018.

Aquest any la celebració de Cap d'Any té per icona la tradició dels dotze grans de raïm que mengem amb les campanades, que estarà present mitjançant gegantines representacions de les estructures en què naturalment creix a la vinya: els gotims. També el raïm i la seva càrrega simbòlica seran els fils conductors de l’espectacle pirotècnic,  el disseny d’il·luminació i la banda sonora, que per primera vegada en espais exteriors utilitzarà una tecnologia multicanal per aconseguir un so envoltant.

La celebració començarà a les 21.30 hores i inclourà espectacles musicals i efectes de llums i colors que volen convertir l’última nit de l’any en una experiència singular i sorprenent per a tothom.

Detalls

També t'agradarà