Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right CampariRedSuite

CampariRedSuite

L’Hotel Arts serà l’últim escenari de la iniciativa de Campari que ha obert al públic suites d’hotels de luxe de Barcelona i Madrid perquè gaudiu d’un afterwork únic

Campari Red Suites
Advertising

Després d’un estiu ple de luxe i glamur, Campari Tonic posa punt i final al #CampariRedSuite amb una nova proposta singular a l’Hotel Arts de Barcelona, on tornaran a combinar els ingredients que han fet d’aquesta iniciativa tot un èxit: Campari Tonic i una proposta única de música en viu en format de piano bar, iŀlustracions en directe i una celebrity que serà l’ambaixadora de l’afterwork i l’encarregada de rebre tots els convidats. Si voleu saber qui serà la celebritat que assistirà a l’Arts, estigueu molt atents a www.facebook.com/ CampariSpain. No deixeu escapar aquesta última oportunitat i apunteu-vos al CampriRedSuite4. Nieves Álvarez. Ariadne Artiles i Unax Ugalde, han estat els amfitrions de les anteriors edicions.

Com aconseguir les invitacions

Si voleu assistir al #CampriRedSuite4 ho teniu molt fàcil. Per aconseguir les invitacions us heu d’inscriure a campariredzone.es/red-suite-party-4 per entrar al sorteig. El termini per fer la soŀlicitud s’acaba el 15 d’octubre. Recordeu que l’aforament és limitat: només 100 afortunats podran gaudir un únic dia d’aquest esdeveniment. No us despisteu i demaneu les invitacions el més aviat possible, que les places són molt limitades. L’hotel Hesperia i l’Eurobuilding de Madrid i el Mandarin Oriental de Barcelona han obert al públic, entre juny i octubre, tres suites tenyides de vermell, en el marc del #CamapariRedSuite, convertint-los en afterworks privats amb el Campari Tonic com a combinat protagonista.

El Campari Tonic perfecte

Preparar un bon Campari Tonic és molt senzill. Heu de posar-hi una part de Campari, quatre de tònica i una rodanxeta de llimona i servir-ho en una copa baló. Es tracta d’una beguda refrescant, innovadora i sofisticada que satisfà paladars ben diferents. Campari Tonic ha estat escollit Producte de l’Any 2015 en la categoria de còctels.

Més informació a: campariredzone.es/red-suite-party-4

 

Advertising