Carnaval 2019: Rues

Què fer Gratis
Carnaval 2019
Carnaval 2019

Time Out diu

El carnaval té els seus ingredients fonamentals, i entre ells no poden faltar les famoses rues dels districtes. Grans carrosses, comparses, disfresses confeccionades, coreografiades i tot protagonitzat pels veïns, entitats i associacions de tota la ciutat converteixen els carrers en una autèntica festa. Tot s'hi val!

Al districte de Ciutat Vella donaran el tret de sortida la rua infantil 'El petit Carnavalassu' (1 de març, 17.45 h) i el 'Carnavalassu' del barri Gòtic (2 de març, 18 h) i remataran les festes La Ravalsotada (9 de març, 17 h) i La Carnavalada de la Barceloneta (10 de març, 11 h). A l'Eixample destaquen les Rues de Carnestoltes de la Dreta i l'esquerra de l’Eixample (2 de març, 11 i 17 h respectivament) o la Rua de Carnaval a Sant Antoni (2 de març, 17.30 h). A Gràcia hi haurà la tradicional Rua al Coll (2 de març, 11 h), amb correfoc i festa des de les 21 h a la plaça de Salvador Allende o la Rua de Carnaval a la Vila de Gràcia (2 de març, 18 h). Al districte d'Horta-Guinardó podeu triar i remenar entre la Rua de Carnaval del Guinardó (2 de març, 11 h) o la del Carmel (2 de març, 17 h) i algunes més; a Les Corts la Gran rua de Carnaval serà el 2 de març a les 17 h.

Podrem trobar informació detallada de la resta de rues i horaris i llocs concrets al web de Cultura Popular de l'Ajuntament.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers