Carnaval 2020: l'Arribo de Barcelona

Què fer Gratis
Carnaval de Barcelona
© ICUB. Pep Herrero Carnaval de Barcelona

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Per donar la benvinguda al Carnestoltes, aneu a la plaça Reial ben vestits amb la millor disfressa. Allà serà on començarà L'Arribo de Barcelona de la mà dels reis de la festa: ses majestats Belluga i Tòtil Tocatdelala. Ho farà amb l'espectacle 'Color Carnaval', que representa els colors de la vida. El seguici sortirà a les 18 h des de la plaça Reial amb els Capgrossos de la Rambla, els grallers Ganxets i els Gegants vells de la Casa de la Caritat o del Carnestoltes, que ja van participar a l’Arribo del 1859.

La comitiva enfilarà la Rambla per fer parada a la Boqueria i, finalment, acabar al Palau de la Virreina, que aquests dies és la casa del Rei i la Reina dels Poca-soltes. Després de presentar-se, hi haurà el moment més esperat: la Taronjada. Un acte que ja és documentat el 1333, quan el Consell de Cent va prohibir el llançament de taronges. Ara, però, ningú no espatllarà la festa, i la música i la ballaruga ompliran el Palau de la Virreina en aquesta batalla de confeti taronja.

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies