Carnaval 2020: Rues

Què fer Gratis
Rua de l'Esquerra de l'Eixample Carnaval
© Ballets de Catalunya

Time Out diu

El carnaval té els seus ingredients fonamentals, i entre ells no poden faltar les famoses rues dels districtes. Grans carrosses, comparses, disfresses confeccionades, coreografiades i tot protagonitzat pels veïns, entitats i associacions de tota la ciutat converteixen els carrers en una autèntica festa. Tot s'hi val!

Al districte de Ciutat Vella donaran el tret de sortida el carnaval infantil del Casc Antic (21 de febrer, 17 h, Convent de Sant Agustí) i la rua infantil 'El petit Carnavalassu' (21 de febrer, 17.45 h, pl. de Sant Just). Seguiran el 'Carnavalassu' del barri Gòtic (22 de febrer, 18.30 h, pl. vuit de març), La Ravalsotada (29 de febrer, 16.30 h, rambla del Raval) i La Carnavalada de la Barceloneta (1 de març, 11 h, pl. del Mar).

A l'Eixample destaquen les Rues de Carnestoltes de la Dreta i l'esquerra de l’Eixample (21 i 22 de febrer, 17.45 i 17 h respectivament) o la Rua de Carnaval a Sant Antoni (22 de febrer, 17 h).

A Sants-Montjuïc no us podeu perdre el ball de Carnaval (21 de febrer 19 h, Lleialtat Santsenca), la Gran rua de  Carnaval de Sants (22 de febrer 17.30 h carretera  de Sants, cruïlla amb la rbla. de Badal) o la Rua de Carnestoltes al Poble-sec (22 de febrer, 11 h, començament  i final a la pl. del Sortidor).

A Gràcia hi haurà la tradicional Rua al Coll (22 de febrer, 11.30 h), amb sortida de la  pl. de Laguna Lanao fins al parc de la Creueta del Coll. Hi haurà correfoc i festa des de les 20.40 h a l’església de la Mare de Déu del Coll i correfoc. També destaca la Rua de Carnaval al Camp d’en Grassot i Gràcia Nova el 22 de febrer a les 17 h, que seguirà amb un espectacle a càrrec de Pep Callau i els Pepsicolen a la Pl. de la Sedeta.

Podreu trobar informació detallada de la resta de rues i horaris i llocs concrets al web de Cultura Popular de l'Ajuntament.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers