Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Carrers guarnits de la Festa Major de Gràcia 2017

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Jesús.
© Maria Dias Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Jesús.

Carrers guarnits de la Festa Major de Gràcia 2017

Així llueixen els carrers del barri de Gràcia durant l'any del bicentenari de la Festa Major

Per Time Out Barcelona Editors
Advertising

Personatges de conte, de pel·lícula, històrics... Decorats marins, reivindicatius i també picades d'ullet als tòpics més barcelonins i catalans. La decoració dels carrers de Gràcia sempre són el punt fort de la Festa Major del barri i és un plaer anar recorrent-les amb la incògnita de què et trobaràs. Compartim amb vosaltres les 'obres d'art' d'enguany.

Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Verdi.
© Maria Dias

Carrer de Verdi

Aquest any el carrer de Verdi –amb molts guardons a les seves vitrines– han transformat el carrer sota el concepte d'atmosferes, jugant amb la fauna i la flora. El carrer està ple de vegetació acolorida i animalons de totes les mides: pelicans, flamencs, girafes i un enorme elefant i que us farà passar la calor.

Festa Major de Gràcia 2017. Travessia de Sant Antoni.
© Maria Dias

Travessia de Sant Antoni

Poseu-vos guants, bufanda, gorra de llana si fa falta i calceu-vos els esquís. A la Travessia de Sant Antoni no els importa el caloret de l'agost i han transformat el seu carrer en una preciosa estació d'esquí antiga, amb una estació de telecadira que funciona i on neva i tot! No hi falten ni aquests simpàtics pantocràtors que representen els socis de la comissió de festes!

Advertising
Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Tordera.
© Maria Dias

Carrer de Tordera

Leonardo da Vinci és el protagonista de la decoració del carrer de Tordera. I això vol dir engranatges, plànols i màquines que ens fan creure que l'home és capaç de tot. Aneu i deixeu volar la vostra imaginació i el gran inventor que porteu dintre.

Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Progrés.
© Maria Dias

Carrer del Progrés

A Progrés han volgut celebrar els 100 anys de la Revolució Russa amb una imponent estàtua de Lenin, emblemes russos com la catedral de Sant Basili de Moscou així com icones de la revolució comunista i emblemes de la pagesia i la classe obrera.

Advertising
Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Puigmartí.
© Maria Dias

Carrer de Puigmartí


El cinema sempre és un element molt recurrent en la decoració de les festes de Gràcia i de Sants, i és que el setè art és un pou sense fi d'històries i personatges. Enguany, al carrer Puigmartí trobem fantasmes de tots colors, mides i matèries –com l'estimat Babetes– i també els intrèpids que els hi han de donar caça. Els 'Caçafantasmes' mai passaran de moda!

Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Providència.
© Maria Dias

Carrer de Providència

Pau, amor i psicodèlia al carrer de Providència per traslladar-nos als anys 60 i a la cultura hippie i del Flower Power. No faltarà la típica furgoneta Volkswagen!

Advertising
Festa Major de Gràcia 2017. Plaça de la Vila.
© Maria Dias

Plaça de la Vila de Gràcia

El 'Petit Príncep' format part de l'imaginari de moltes generacions i el llibre de Saint-Exupéry hauria de tenir un lloc reservat als prestatges de totes les llars. Ens encanta que la plaça de la Vila de Gràcia llueixi un gran Petit Príncep així com elements de la terra, l'univers i els boabobs.

Festa Major de Gràcia 2017. Plaça Rovira.
© Maria Dias

Plaça Rovira

'Fantasia en blanc' és el títol triat per a la decoració de la Plaça Rovira i Trias, on es juga amb la falta de color i amb els canvis que experimentarà la plaça de dia i de nit, quan apareixeran elements i animals de terra, mar i aire.

Advertising
Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Perla.
© Maria Dias

Carrer de la Perla

Poca broma amb la Divine del carrer de la Perla. Enorme, exuberant, amb el vestit vermell que lluïa a la mítica 'Pink Flamingos'. Entreu als seus dominis i gaudiu d'aquest escenari kitschs.

Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Mozart.
© Maria Dias

Carrer de Mozart

Pink Floyd, Hendrix, Eric Clapton, Bob Dylan, els Rolling Stones, AC/DC, Iron Maiden... A Mozart aquest any sonarà el rock més bo!

Advertising
Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Luis Antúnez.
© Maria Dias

Placeta de Sant Miquel

El Mediterrani és el nostre mar, un mar que ens dóna vida i aliments, però també té una part menys amable, la de les pasteres que arriben buscant una segona oportunitat. A la placeta de Sant Miquel han volgut mostrar aquesta doble cara.

Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Llibertat.
© Maria Dias

Carrer de Llibertat

L'infern també és un tema força utilitzat en les decoracions de places i carrers. Ja se sap que el costat fosc tira molt! Al carrer de la Llibertat us faran entrar per la boca d'un gran dimoni per després anar-vos trobant tot tipus d'imaginari diabòlic. Aneu amb compte!

Advertising
Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Joan Blanques de baix.
© Maria Dias

Carrer de Joan Blanques de Baix

Hi havia una vegada un carrer de Gràcia on van voler fer realitat els contes que més ens agraden a través dels seus objectes més representatius. Mireu amunt i hi trobareu corones, cofres del tresor plens de monedes i or, joies, cortinatges dels palaus més espectaculars...

Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Joan Blanques de baix de tot.
© Maria Dias

Carrer de Joan Blanques de Baix de Tot

'Fot-li verd' és el lema d'aquest any de Joan Blanques de Baix de Tot, i no vegis com li han fotut! Realment és una decoració molt treballada i que fa que t'oblidis que estàs a un carrer de Barcelona.

Advertising
Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Jesús.
© Maria Dias

Carrer de Jesús

La metamorfosi del carrer de Jesús té forma d'un gran jardí amb cucs que, seguint el cicle de la vida, es transformen en unes boniques papallones.

Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Fraternitat de dalt.
© Maria Dias

Carrer de Fraternitat de Dalt

En Fuju no ha volgut perdre's tampoc les festes de Gràcia. El teniu al carrer Fraternitat de Dalt, disposat a fer-se fotos amb tothom. Els fanàtics de 'La historia interminable' no hi trobaran res a faltar.

Advertising
Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Fraternitat de baix.
© Maria Dias

Carrer de Fraternitat de Baix

Oh, el nostre estimat King Kong torna a fer acte de presència! El carrer de Fraternitat de Baix s'agermana amb el cinema per reproduir la lluita del gran simi a l'Empire State de Nova York.

Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Ciudad Real.
© Maria Dias

Carrer de Ciudad Real

En entrar al carrer de Ciudad Real us espera un cartell que us farà entendre ràpidament l'objectiu de la seva decoració, titulada 'Sense fronteres'. Maletes, passaports, guàrdies civils i trens plens de persones amb cares llargues que no tenien més remei que deixar el seu poble i ciutat per no morir. Us sona?

Advertising
Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Berga.
© Maria Dias

Carrer de Berga

Ens hem deixat la part més dolça per al final. Llaminadures, galetes, caramels deliciosos i un gran pastís d'aniversari us esperen al carrer de Berga. Boníssim!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising