Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Jesús.
© Maria DiasFesta Major de Gràcia 2017. Carrer Jesús.

Carrers guarnits de la Festa Major de Gràcia 2017

Així llueixen els carrers del barri de Gràcia durant l'any del bicentenari de la Festa Major

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Personatges de conte, de pel·lícula, històrics... Decorats marins, reivindicatius i també picades d'ullet als tòpics més barcelonins i catalans. La decoració dels carrers de Gràcia sempre són el punt fort de la Festa Major del barri i és un plaer anar recorrent-les amb la incògnita de què et trobaràs. Compartim amb vosaltres les 'obres d'art' d'enguany.

Carrer de Verdi

Aquest any el carrer de Verdi –amb molts guardons a les seves vitrines– han transformat el carrer sota el concepte d'atmosferes, jugant amb la fauna i la flora. El carrer està ple de vegetació acolorida i animalons de totes les mides: pelicans, flamencs, girafes i un enorme elefant i que us farà passar la calor.

Travessia de Sant Antoni

Poseu-vos guants, bufanda, gorra de llana si fa falta i calceu-vos els esquís. A la Travessia de Sant Antoni no els importa el caloret de l'agost i han transformat el seu carrer en una preciosa estació d'esquí antiga, amb una estació de telecadira que funciona i on neva i tot! No hi falten ni aquests simpàtics pantocràtors que representen els socis de la comissió de festes!

Publicitat

Carrer de Tordera

Leonardo da Vinci és el protagonista de la decoració del carrer de Tordera. I això vol dir engranatges, plànols i màquines que ens fan creure que l'home és capaç de tot. Aneu i deixeu volar la vostra imaginació i el gran inventor que porteu dintre.

Carrer del Progrés

A Progrés han volgut celebrar els 100 anys de la Revolució Russa amb una imponent estàtua de Lenin, emblemes russos com la catedral de Sant Basili de Moscou així com icones de la revolució comunista i emblemes de la pagesia i la classe obrera.

Publicitat

Carrer de Puigmartí


El cinema sempre és un element molt recurrent en la decoració de les festes de Gràcia i de Sants, i és que el setè art és un pou sense fi d'històries i personatges. Enguany, al carrer Puigmartí trobem fantasmes de tots colors, mides i matèries –com l'estimat Babetes– i també els intrèpids que els hi han de donar caça. Els 'Caçafantasmes' mai passaran de moda!

Carrer de Providència

Pau, amor i psicodèlia al carrer de Providència per traslladar-nos als anys 60 i a la cultura hippie i del Flower Power. No faltarà la típica furgoneta Volkswagen!

Publicitat

Plaça de la Vila de Gràcia

El 'Petit Príncep' format part de l'imaginari de moltes generacions i el llibre de Saint-Exupéry hauria de tenir un lloc reservat als prestatges de totes les llars. Ens encanta que la plaça de la Vila de Gràcia llueixi un gran Petit Príncep així com elements de la terra, l'univers i els boabobs.

Plaça Rovira

'Fantasia en blanc' és el títol triat per a la decoració de la Plaça Rovira i Trias, on es juga amb la falta de color i amb els canvis que experimentarà la plaça de dia i de nit, quan apareixeran elements i animals de terra, mar i aire.

Publicitat

Carrer de la Perla

Poca broma amb la Divine del carrer de la Perla. Enorme, exuberant, amb el vestit vermell que lluïa a la mítica 'Pink Flamingos'. Entreu als seus dominis i gaudiu d'aquest escenari kitschs.

Carrer de Mozart

Pink Floyd, Hendrix, Eric Clapton, Bob Dylan, els Rolling Stones, AC/DC, Iron Maiden... A Mozart aquest any sonarà el rock més bo!

Publicitat

Placeta de Sant Miquel

El Mediterrani és el nostre mar, un mar que ens dóna vida i aliments, però també té una part menys amable, la de les pasteres que arriben buscant una segona oportunitat. A la placeta de Sant Miquel han volgut mostrar aquesta doble cara.

Carrer de Llibertat

L'infern també és un tema força utilitzat en les decoracions de places i carrers. Ja se sap que el costat fosc tira molt! Al carrer de la Llibertat us faran entrar per la boca d'un gran dimoni per després anar-vos trobant tot tipus d'imaginari diabòlic. Aneu amb compte!

Publicitat

Carrer de Joan Blanques de Baix

Hi havia una vegada un carrer de Gràcia on van voler fer realitat els contes que més ens agraden a través dels seus objectes més representatius. Mireu amunt i hi trobareu corones, cofres del tresor plens de monedes i or, joies, cortinatges dels palaus més espectaculars...

Carrer de Joan Blanques de Baix de Tot

'Fot-li verd' és el lema d'aquest any de Joan Blanques de Baix de Tot, i no vegis com li han fotut! Realment és una decoració molt treballada i que fa que t'oblidis que estàs a un carrer de Barcelona.

Publicitat

Carrer de Jesús

La metamorfosi del carrer de Jesús té forma d'un gran jardí amb cucs que, seguint el cicle de la vida, es transformen en unes boniques papallones.

Carrer de Fraternitat de Dalt

En Fuju no ha volgut perdre's tampoc les festes de Gràcia. El teniu al carrer Fraternitat de Dalt, disposat a fer-se fotos amb tothom. Els fanàtics de 'La historia interminable' no hi trobaran res a faltar.

Publicitat

Carrer de Fraternitat de Baix

Oh, el nostre estimat King Kong torna a fer acte de presència! El carrer de Fraternitat de Baix s'agermana amb el cinema per reproduir la lluita del gran simi a l'Empire State de Nova York.

Carrer de Ciudad Real

En entrar al carrer de Ciudad Real us espera un cartell que us farà entendre ràpidament l'objectiu de la seva decoració, titulada 'Sense fronteres'. Maletes, passaports, guàrdies civils i trens plens de persones amb cares llargues que no tenien més remei que deixar el seu poble i ciutat per no morir. Us sona?

Publicitat

Carrer de Berga

Ens hem deixat la part més dolça per al final. Llaminadures, galetes, caramels deliciosos i un gran pastís d'aniversari us esperen al carrer de Berga. Boníssim!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat