Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Carrers guarnits de la Festa Major de Sants 2015

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Carrer Santa Cecilia festa major 2015
Carrer de Santa Cecilia

Carrers guarnits de la Festa Major de Sants 2015

Cada cop el nivell és més alt a Sants, els seus carrers engalanats milloren any a any. Us ho demostrem amb aquest recorregut ple d'imaginació i color.

Per Time Out Barcelona Editors
Advertising

Sorpresa a la Festa Major de Sants. La imbatible plaça de la Farga, guanyadora indiscutible dels últims anys, s'ha vist obligada a cedir el primer premi d'engalanats al carrer Alcolea de Dalt, que gràcies a la seva ambientació inspirada en la pel·lícula 'King Kong' ha fet el ple.

Els de la Farga s'hauran de conformar amb un gens menyspreable segon premi en reconeixement al seu guarnit que ens transporta cap a un poble de costa ple de palmarès i animals de mar. Finalment, la tercera plaça és per a Alcolea de Baix i la seva interpretació en clau d'homenatge a les festes popular catalanes.

Per si no us podeu acostar a veure tota aquesta obra, o precisament per motivar-vos a fer-ho, ens hem passejat per alguns dels carrers i us hem portat aquesta selecció d'imatges.   

Alcolea de dalt

Alcolea de Dalt

Homenatge cinematogràfic a la pel·lícula 'King Kong' que ha servit per guanyar el Primer premi. El més fotografiat, sens dubte, la gran figura del mico lluitant amb els avions.

Alcolea de Dalt
©Maria Dias

Alcolea de Dalt

La decoració reflecteix el Nova York de la pel·lícula, un altre dels moments més espectaculars de la decoració guanyadora de la Festa Major de Sants 2015.

Advertising
Alcolea de Dalt Festa major 2015

Alcolea de Dalt

Però no només s'hi representa Nova York a la decoració, també hi ha construccions primitives de l'illa perduda d'on prové el colossal primat.

Alcolea de Baix Festa major 2015

Alcolea de Baix

Al voltar la cantonada més d'un es pot endur un ensurt amb l'imponent Drac Shenron, que sobrevola els caps dels visitants i ensenya les dents.

Advertising
Carrer Finlàndia festa major 2015

Finlàndia

Al carrer Finlàndia hi han construir un cabaret. La façana pren com a referència el mític Moulin Rouge de Paris.

carrer finlàndia Festa major 2015

Finlàndia

I per la part de dins del 'music-hall', unes cabines recorden a les del Districte Roig d'Amsterdam.

Advertising
Carrer Guadiana festa major 2015

Guadiana

Cuba ha estat el tema escollit pels veïns. Enmig del paviment hi han plantat alguns dels monuments emblemàtics i símbols nacionals directament importats de l'Havana.

Carrer Guadiana festa major 2015

Guadiana

Entre els edificis hi ha tot de roba estesa al llarg del carrer.

Advertising
Plaça Farga festa major 2015

Plaça de la Farga

Després de guanyar el primer premi tres anys consecutius, la plaça de la Farga ha estat desbancada pel carrer Alcolea de Dalt. Tot i quedar en segona posició, els guarniments també són enormes i ben treballats, com podeu veure.

Plaça Farga festa major 2015

Plaça de la Farga

Cada racó de Cala Farga té les seves estampes marítimes particulars, com aquest pelicà que es mira una barqueta de pescador tradicional.

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising