Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Patinete AUDI
Foto: AUDIPatinete AUDI

3 carrils per descobrir Barcelona amb el nou patinet elèctric d'Audi

Pel centre de la ciutat, amb vistes al mar o en paral·lel al riu: si alguna cosa bona tenen els patinets elèctrics, és que us els podeu portar on sigui i amb la llarga autonomia del nou model d'Audi la ciutat serà vostra. Us ho expliquem!

Time Out en col·laboració amb Audi
Publicitat

En els últims anys la manera en què ens movem i ens desplacem ha estat protagonista d'una revolució liderada, principalment, pels patinets elèctrics. Qui ens havia de dir, quan érem nens, que de grans tornaríem a pujar a un patinet per anar a treballar, a comprar o, simplement, per gaudir de Barcelona. Això sí, els d'ara són molt més cool... Com el nou Audi electric kick scooter powered by Segway!
I és que en un any com el 2020 on la situació sanitària ha disparat la moda dels patinets elèctrics entre els veïns de la ciutat, Audi ha apostat al màxim i ha ideat el seu primer patinet elèctric com una nova alternativa de mobilitat sostenible.
Fins a 65 km d'autonomia elèctrica, 20 km per hora de velocitat màxima, un disseny exclusiu i amb caràcter Audi ... serà com portar un Audi, però amb la llibertat, agilitat i diversió d'un patinet elèctric, i pels carrils bici, que és per on han de circular.
Us el voleu portar a casa aquest Nadal? Doncs us proposem 3 carrils bici de Barcelona perquè comenceu a gaudir-los al màxim!

Llera del riu Besòs
Foto: AUDI

1. Llera del riu Besòs

Segur que molts de vosaltres desconeixeu aquesta ruta. Els voltants del riu Besòs ja fa temps que s'han recuperat per a l'ús lúdic dels ciutadans i avui dia us hi trobareu un carril bici asfaltat, de doble sentit i de 5 km de longitud perfecte per passejar amb el vostre patinet elèctric Audi.
Per aquest carril circulareu pel costat d'una franja de gespa que segueix el curs del riu Besòs i podreu anar des de Trinitat Vella fins al Parc de Fòrum o viceversa. Perquè a Barcelona, tots els camins arriben al mar! És un espai ampli i natural on podreu aprofitar tots els avantatges del patinet elèctric Audi, com el seu màxim de 20 km per hora o la seva potent tecnologia impulsada per Segway.

El front marítim
Foto: Shutterstock

2. El front marítim

Si voleu seguir amb la vostra ruta des del Fòrum, la podreu fer perfectament. I és que el patinet elèctric d'Audi té fins a 65 km d'autonomia elèctrica. Una passada!
El mateix dia des del mateix Fòrum o un altre dia (i així us reserveu més plans així de fantàstics per a noves ocasions), podeu arribar fins a més enllà de l'hotel W seguint el camí dels carrils bici. Passar pel pavelló de la Mar Bella, els xiringuitos i restaurants de tot el passeig Marítim, viure l'alegria que es respira a la Barceloneta i arribar fins a la tranquil·litat que s'amaga sota la gran ombra de l'hotel W. Però no cal que us atureu aquí! Podeu seguir fins al final de l'escullera i veure de més a prop l'entrada i sortida dels vaixells a port. Ens deixeu que us recomanem una cosa més? Passegeu per aquest carril just abans de la posta de sol i presenciareu un cel tenyit de cotó de sucre!

Publicitat
La Diagonal, de punta a punta
Foto: AUDI

3. La Diagonal, de punta a punta

Barcelona té la característica d'estar plena d'art. Només cal sortir al carrer i fer uns quants passos per trobar-vos amb restes d'una meravellosa època Modernista o amb galeries d'art que mantenen viva la cara més avantguardista de Barcelona. No sabeu ni per on començar? Doncs per un carril bici ampli i que us portarà de banda a banda de la ciutat: l'avinguda Diagonal.
És una ruta ideal per passejar mentre atureu a visitar edificis amb tota mena de valor artístic i arquitectònic, com el museu HUB del Disseny, la imponent i acolorida Torre Glòries que l'acompanya, edificis modernistes com la Casa de les Punxes, el neoclàssic Palau Robert o, al final de tot, el preciós Palau Reial. Tots ells, amb un art tan únic i una personalitat tan marcada com el vostre propi patinet elèctric, d'un disseny exclusiu d'inspiració pròpia i amb caràcter Audi.
A més, des del centre comercial Glòries fins a l'Illa Diagonal, aquest carril bici també us portarà per innombrables botigues de roba, disseny, mobles o llibres.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat