Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Casa de Murcia en Barcelona

Casa de Murcia en Barcelona

Què fer, Centres culturals
Casa de Murcia en Barcelona

Time Out diu

La Casa Regional de Murcia en Barcelona pretén ser un pont entre Catalunya, Barcelona i Múrcia. Està compromesa amb el progrés i el benestar social mitjançant l'extensió i difusió de la cultura de Múrcia a Barcelona i viceversa. S'orienta pels valors de respecte a la dignitat i llibertat de les persones, a la justícia, a la igualtat, a la solidaritat i a la corresponsabilitat en el desenvolupament sostenible.

La Casa de Múrcia ha de difondre i preservar valors, potenciar llaços, integrar societats, així com assumir un paper en les relacions econòmiques d'interès comú. Té un compromís amb els seus socis i afiliats en el desenvolupament de les seves activitats.

Tots els projectes, activitats, i accions que desenvolupi la Casa de Murcia estaran destinats tant a persones com a organitzacions públiques i privades, incentivant la recerca i la millora de totes les activitats que contribueixin al seu desenvolupament, mitjançant una gestió eficaç i eficient dels seus recursos, de manera que s'incrementi el coneixement i s'augmenti la qualitat de vida en sentit ampli.

Detalls

Adreça Bailèn, 102
Barcelona
08009
Contacte
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers