Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Catalepsia Extreme Escape

  • Què fer
  • El Camp de l'Arpa del Clot
  • Crítica de Time Out
Catalepsia Escape Room
Catalepsia Escape Room
Publicitat

Time Out diu

Escapa del teu enterrament en l''escape room' més petit del món: un taüt. Amb la garantia de Horror Box, els creadors de Jigsaw i Ouija.

Alguna vegada us heu imaginat com serà el vostre enterrament, qui hi anirà, si us ploraran, quina música hi sonarà? No us ho imagineu més i experimenteu-ho. En això consisteix Catalepsia Extreme Escape, la nova experiència de Horror Box, creadors dels terroríficament brillants 'escape room' Jigsaw i Ouija.

La catalèpsia que li dóna el títol és un trastorn psicomotor que provoca immobilitat, tensió i rigidesa musculars, i que és fàcil confondre amb el rigor mortis. Motiu pel qual, durant el segle XIX, persones afectades de catalèpsia van ser donades per mortes... i enterrades vives, com evidenciaven les marques d'ungles trobades a l'interior del taüt un cop exhumats els cossos. En una època en què no hi havia màquines per controlar les constants vitals, s'enterrava vius un 2% dels suposats morts (sí: és molta gent).

Catalepsia us proposa viure això però amb final feliç... si és que sobreviviu: l''escape room' més petit del món, transcorre tot dins d'un taüt. Del vostre enginy dependrà que en sortiu en els 30 minuts que dura la partida... i que no ho feu amb els peus per davant. És una experiència per jugar en parella, i el treball en equip resultarà essencial per no acabar en una urna funerària que, com tots els detalls a Catalepsia –des del tanatori a les flors passant pel recordatori–, haureu hagut de triar prèviament.

Té la garantia de qualitat de tots els 'escape room' de Horror Box, sustentats en el bon treball actoral i en una posada en escena insuperable. Potser no és la millor opció si patiu claustrofòbia, però si no és el vostre cas i us van les emocions fortes, no us ho penseu: no us en penedireu (o potser sí).

Escrit per
Marta Salicrú

Detalls

Adreça
Indústria, 268
Barcelona
Preu
40 € (dues persones)
Horaris
9.30 - 22.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà